Ugrás a fő tartalomra

Előkészületben Péterfy Bori könyve

A Scolar kiadó gondozásában érkezik Péterfy Bori közel 300 oldalas könyve. A Borikönyv – Jelenetek Péterfy Bori életéből szerzője Tóth Júlia Éva, író, költő, újságíró, zeneipari alkotó, festő, énekes, reklámszakember, az egykori Articsóka összművészeti interjú portál alapító főszerkesztője.

„Péterfy Bori őszinte, giccsmentes (eddigi) életrajzát tartja kezében a nyájas olvasó. Tóth Júlia Éva színház-, pop- és Boritörténete hézagpótló, szókimondó vallomás, mely a rockéletrajzok alapműve leend. Nem kap itt senki ételrecepteket, életmódtanácsokat és lapos igazságokat a kilencvenes évek Libellájának nagy túlélőjétől. A Borikönyv – Jelenetek Péterfy Bori életéből sokkal izgalmasabb mű, ahol a költészet színpadáról stage divingol a főhős a valóságba és vissza a színpadra. Megismerjük a frontnő művészi fészekben töltött gyermekkorát(rájövünk, hogy művészcsaládban is válhat valakiből művész), héjanászait az avaron (váltott héjákkal, változó avaron), a családalapítás örömeit, kendőzetlen nehézségeit. Elmeséli, hogyan helyezte el életének drámáit a színészlélek raktárában, jó lesz az még valamire megfontolásokból. Felszabadító szabadság árad a sorokból, ekkora női erőt utoljára a Kill Billben láttunk a Menyasszonytól! Éljen Péterfy Bori, éljenek az olvasók!” (Bödőcs Tibor – humorista, író)
„Az élete pont olyan izgalmas, mint a tekintete, amikor belenézel… egy őszinte, zsigeri kilengés, született PUNK!” (Papp Szabolcs – zenész, Supernem)

„Bori a hazai könnyűzenei piac legszexibb énekesnője. Az egy dolog, hogy bitang jó csaj, de emellé rendkívül magával ragadó előadó. Énekesnő, színésznő, amit akartok. A lényeg, hogy ha ő a színpadon van, én nem tudom levenni a szemem róla. Imádom.” (Ganxsta Zolee – rapper)