Ugrás a fő tartalomra

Krúbi duplakoncert az Akváriumban!

Krúbi az Akvárium Klub NagyHalljában március 4-én búcsúkoncertet tart, majd március 5-én rögtön fel is támad.

ELKÉPESZTŐ! A nagyérdemű művészt a halála sem gátolja meg a visszatérésben. Ezzel Krúbi lett az első zenész a világtörténelemben, aki a búcsúkoncertje után váratlanul MÉGIS FOLYTATJA KARRIERJÉT! Ünnepeljünk hát!

"Horváth Krisztián, művésznevén Krúbi háromszoros Fonogram-díjas magyar énekes, rapper, zeneszerző, dalszövegíró.

Kezdetben metál stílusban tevékenykedett, a Pregnant Whale Pain nevű zenekarban énekelt. Rap karrierjét 2017-ben kezdte. Első publikus rap dala a PestiEst, amit megjelenése óta már több, mint 2,4 millióan tekintettek meg a YouTube videómegosztó portálon, legnézettebb rap dala pedig a Nehézlábérzés, amelyet már 8,4 milliószor játszották le. Zenéje szövegéről elmondható, hogy általában naturalisztikus, de mindeközben sokatmondó. Azonban a kormányt már-már keményen bíráló, az aktuálpolitikát felhasználó szövegei is jelentek meg. Zenéinek többségére a Sör És Fű, Eminem, Kendrick Lamar, Danny Brown, a The Dillinger Escape Plan, Between The Buried And Me, valamint az Alice In Chains együttes, mind nagy hatással vannak.

Krúbi első albuma a Nehézlábérzés címet viseli, ami 2018. május 18-án jelent meg az Universal Music Kft. Hungary kiadásában. A stúdióalbum hatalmas jelképévé vált a Nehézlábérzés dalból elhíresült banán, amit bizonyos fellépések során néha magával is visz. Második stúdióalbuma az Ösztönlény címet viseli, ami 2020. március 23-án jelent meg."


2022. március 4-5. 19:30
Akvárium Klub
1051 Budapest, Erzsébet tér 12.




Jegyár: 4.500 Ft


Figyelem! Az eseményre való belépéshez védettségi igazolvány szükséges!