Ugrás a fő tartalomra

A Müpa színpadán mutatja be szólólemezét Molnár Tamás

Molnár Tamás régóta dédelgetett első, Szív utca című szólólemezét a Müpában mutatja be. Az Anti Fitness Club és a JETLAG zenekarok frontembere, valamint számtalan hazai előadó slágereinek szövegírója akusztikus estjeivel már önállóan is bizonyított, ezúttal azonban kamara-hangszereléssel, csellókvartettel kiegészülve, illusztris vendégénekesek társaságában szólaltatja meg új szerzeményeit. Természetesen zenekarainak klasszikusai sem maradhatnak ki, de olyan dalokat is ígér, amelyekben szövegíróként vett részt, így ezek kizárólag a Müpában szólalnak meg a szerző előadásában február 12-én, szombaton 20:00 órától.


Molnár Tamás énekes, dalszerző lassan két évtizede van jelen a színpadon és a háttérben is. A 2010-es évek közepéig az ország egyik legnépszerűbb rockzenekarát, az Anti Fitness Clubot vezette, 2016 óta pedig JETLAG néven ismert elektropop duójával aktív. Szövegíróként dolgozott már a hazai popszcéna krémjével, de underground zenekarokkal is. A Fonogram és többszörös VIVA Comet díjas előadó 2020-ban „A Dal” legjobb dalszövegírója lett, és ugyanebben az évben a Petőfi Zenei Díj - Év dalszövegírója elismerést is megkapta. Molnár Tamás első szólóalbumának dalai a Müpa Fesztivál Színházában szólalnak meg először élőben.

A Szív utca címre keresztelt nagylemezt, valamint két zenekara külön erre az alkalomra készült kamara-hangszereléseit is itt mutatják be. Az este középpontjában a dalpremierek, a megszokottól elrugaszkodott átiratok és a rendhagyó együttműködések állnak.

Közreműködők:
zongora Juhász Attila,
hegedű Farkas Izsák,
gitár Lapis Botond,
ütőhangszerek Weisz Nándor,
cselló, basszushangszerek Simkó-Várnagy Mihály,
csellókvartett Group4celli,
vokál Molnár Gábor, Németh Miklós.

Vendégek: Szakács Gergő (Follow The Flow), Szivák Zsolt (Cloud9+), Koszi Janka, Marge.

A Müpa kizárólag a saját weboldalán és hivatalos jegypénztáraiban megváltott jegyekre tud garanciát vállalni. A kellemetlenségek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy előadásaikra, koncertjeikre a a mupa.hu weboldalon keresztül, valamint az Interticket (jegy.hu) országos hálózatában váltsd meg a jegyed.

Jegyárak 2900 Ft - 4500 Ft

forrás: Müpa