Ugrás a fő tartalomra

2022 - Ezeket pörgettem legtöbbször januárban

Idén is folytatom a havi kedvenc dalaim egy cikkben való összegyűjtését. 2022 első hónapja igen melankolikusra sikeredett, íme hát a januárban legtöbbet pörgetett zenéim.

Temesi Berci - Newcomer

Decemberben megjelent Temesi Berci ötödik nagylemeze, a Time is not a magazine, amelyen a színpadokon legtöbbször hátul, sötétben muzsikáló dobosok kapják a főszerepet. Berci 12 tehetséges dobos egyéniségére, zenei stílusára, tiszteletére írt 12 dalt. A hónap során érkezett meg a harmadik klip erről a korongról, a Newcomer Tiba Sanyi dobossal, Gyémánt Bálint gitárossal, valamint Koós-Hutás Áron trombitással. Telitalálat!

Rácz Gergő X Vitáris Iván X Random Trip – Idő van eladó

Az Idő van eladó eredetileg a Dalfutár műsorának köszönhető, amely januárban új köntöst, karcosabb hangzást kapott. A nóta egy rendkívüli csapatot rántott össze, Vitáris Ivánnal, Rácz Gergővel és a Random Trippel. Megunhatatlan!


EKANEM - Hideg szél

Megjelent a The Biebers zenekar énekesének új szóló számához forgott klip, amellyel A Dal című műsorba is nevezett. A szerzemény a gyorshajtás, a felelőtlen vezetés veszélyeiről mesél, de emellett emléket is állít Ekanem azon szeretteinek, akiket váratlanul, egy balesetben veszített el. Szívszorító!

KAROLA - Menned kell

Kijött első idei számával KAROLA is. A Menned kell-t valószínűleg egy félresikerült szerelem ihlette, de valójában minden toxikus kapcsolatra érvényesek kiváló sorai. Amíg az ilyen leszívó viszonyoktól érdemes mielőbb megszabadulni, addig KAROLA száma aligha ereszt. Érzelemdús szöveg, magával ragadó éneklés, pulzáló alap, remek összhatás. ERŐgyűjtéshez ERŐSen ajánlom!

szerző: nikiahatos