Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Ilyen az, amikor egy láthatatlan kéz irányít éjjel és hülyét csinálsz magadból

Simán mondhatnánk, hogy a Lóci játszik megírta a Nem táncolsz jobban, mint én második részét, de valljuk be a Túl sok a városban a diszkó klipjében feldolgozott éjjelt a legtöbben már átéltük.

A zenekar 2016-os slágerének alapsztorija az volt, hogy Lóci összefutott egy félig ismerős arccal, aki elmesélte neki, hogy Győrben táncversenyeztek, és a srác szerint ő győzött. Nos... azóta végtelen számú táncpárbajban volt része Lócinak, és az eredmény ugyebár ismert: Ha szól a dal, nem táncolnak jobban, mint ő. A túl sok a városban a diszkónak bár egy kicsit más a története, de az összefüggés nyilvánvaló. A sok bizonygatásból ugyanis egy újabb történet és dal született.


"Volt a zenekarnak egy olyan időszaka, amikor végtelen energiával rótta a klubokat. A délutáni hangbeállás miatt mindig mi voltunk az elsők, akik megérkeztek, és a helyiek "legnagyobb örömére" mi voltunk az utolsók is, akik távoztak... A koncert utáni kötelező koccintáskörök hatására bennem legyőzhetetlen vágy ébredt, hogy mindenkinek megmutassam, nem táncol jobban, mint én. Ha elég ihletett állapotban voltam, akkor előfordult, hogy a történéseket már csak a másnapi elmesélésekből tudtam meg. A zenekar szerint úgy mozogtam ilyenkor, mintha egy láthatatlan kéz irányította volna a végtagjaimat. Kezdetben persze mindenki hülyének nézett, de a végén valahogy mégis mindenki beállt, hogy egészen villanykapcsolásig bulizzunk. Nemrég egy sztorizgatásnál eljöttek megint ezek a sztorik, és egyből tudtuk, hogy meg kell csinálnunk egy klipben ehhez a dalhoz. Rendezőnek az V. Klipszemlén nyertes Panelparadicsom című klipünket is jegyző Erdész-Karsai rendezőpárost kértük fel, és imádtuk, ahogy megvalósították a sztorinkat" - meséli Csorba Lóci.

A zenekar az elmúlt időszakban rengeteget dolgozott a stúdióban, így hamarosan jön a 4. nagylemez, de decemberben és januárban több felvezetőre is számíthatunk, a lemezbemutató koncert pedig február 3-án lesz az A38 Hajón.


forrás: napmédia