Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Felszínes lányról szól az STK x DCK produkció második anyaga

Az STK x DCK, Sitku Norbert és Kacsenyák Gábor által alkotta duo, rappelős, hol jazzes elemekkel. A felállás egy poénből megkreált dalból született, amiben mind a ketten énekelnek, rappelnek. Ez volt a VÍÁJPÍ. A srácoknak tovább gondolva az ötletet még csak poénból is, de forgattak rá egy klipet és kiadták. A rengeteg pozitív visszajelzésnek köszönhetően úgy döntöttek, hogy folytatják a projektet, így született meg a KICSINÁL.


Az új dalról Kacsenyák Gábor a következőket mondta: "A VÍÁJPÍ pozitív visszajelzésein felbuzdulva elkezdtünk gondolkodni a második dalunkon. Egy gyorsabb tempójú, rappelősebb tracket képzeltünk el. Ötletük a témaválasztást illetően még nem volt. Egy este azonban Norbi felhívott, és már nem teljesen józan állapotban a következőket mondta: 'Nem, nem tagadom, hogy a feneked az kicsinál. De nem, nem akarod, hogy én legyek ki kritizál!' Annyira megtetszett a refrénre szánt dalszöveg, hogy összeültünk megcsinálni már másnap a demót. Így született a KICSINÁL."

A klip Gőz Márton segítségével készült. A felszínes hölgy szerepében Szabó Angelikát láthatják a nézők, aki a miskolci Jazz nevű szórakozóhely pincérnője.

A klipről, pedig Sitku Norbert a nyilatkozott: "A videóklip kitalálása nem volt épp egyszerű, hisz számunkra ez már nem teljesen egy poénnak szánt dolog, így a klip sem lehetett egy teljesen komolytalan képanyag. Ugyanakkor ennek az egész felállásnak a lelke a könnyedség és a humor."  

A zenekar első élő fellépése 2022-ben lesz esedékes, de addig is érdemes őket szemmel tartani a social felületeiken!


forrás: Dobó Réka