Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Érkezik az utolsó idei Mertez X Robot Live

December 9-én, csütörtökön idei utolsó bulijához érkezik a Mertez X Robot Live koncertsorozat! A novemberi koncert alkalmával Áron András Apey különleges, akusztikus szettel nyitotta az estét, utána pedig Abigél robbantotta fel a színpadot a Robot klubban, őrületes rákendroll hangulatban.


A december 9-i évzáró esemény főszereplője a BAAB zenekar lesz, előttük pedig a Heaven Street Sevenből is jól ismert Szűcs Krisztián szóló produkciója alapozza meg a hangulatot. A Mertez X Robot Live ötlete már a koronavírus okozta lezárások előtt megszületett, a kényszerpihenő alatt teljesen kiforrta magát. A Robot és a Mertez Management közös célt tűzött ki maga elé: hogy teret adjanak a tehetséges, értéket képviselő, de egyelőre szűkebb körben ismert zenekaroknak. A kezdeményezés mögé olyan támogatók álltak, mint a Converse és a Hangfoglaló Program.

A koncertek minden hónap második csütörtökén vannak a Robotban. Ezeken az eseményeken a főszerepet a kisebb zenekarok kapják, előttük pedig olyan előadók nyitották idén az estéket, mint Molnár Tamás, vagy Áron András Apey, vagy a Supernem két jól ismert tagja, Papp Szabi és Pulius Tibi. A sorozat a következő évben is folytatódik, és olyan arcok támogatják majd Mertez X Robot Live küldetését nyitóprodukcióként mint Beck Zoli, Pásztor Anna, vagy Mester Tamás.  


forrás: Horváth Luca