Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: A bizonytalanság spirálját ragadja meg új számában a Down for Whatever

Nem unatkozott idén a 2015-ben alakult, model metalt, metalcoret játszó Down for Whatever. Diószegi Kikiék az év elején bizonyítottak A Dal műsorában, aztán pedig igen szép szezont zárhattak. A fesztiválok után a srácok egy kis időre visszavonultak, hogy új dalokat alkossanak. 

Ennek az alkotófolyamatnak az első állomása a most megjelent, mérges hangulatú Porszemek A Fényben. "A szám hangulatából adódóan, pedig magával értetődő volt, hogy milyen gondolatokat szeretnénk majd átadni vele. Túl sok az igazságtalanság és minden válaszra csak egy-egy újabb kérdés jut. Így a bizonytalanság spiráljának legalján egy valami kétségbevonhatatlan: a jövő rejtély, a múlt történelem, a jelen rögtön elillan, mi pedig porszemekként szállunk a fényben." - írja a banda weboldalán Kiki.

A srácok alaposan felrázzák az év végét is, a Depresszió zenekarral közösen turnéznak, így találkozhatsz velük még Veszprémben (Expresszó), Kecskeméten (Ápoló klub), Miskolcon (Helynekem), Debrecenben (Roncsbár), de Budapesten is (Barba Negra).

Felvételek: Diószegi Kiki (Stray Heart Records)
Mix és Master: Varga Zoltán (SongSong Production)
Videó: TRI-ANGLE
Rendezte: Down For Whatever
Vágás & fényelés: Császár Róbert
Gyártásvezető: Bodor Mátyás

Ezt is olvasd el!
Itt jártunk: Még napokig kitart a Down For Whatever hatása
CAMPUS 2021: Így éltük meg az első napot 

szerző: nikiahatos