Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Jubileumi koncertje után a Darkest Hour visszatér Budapestre

Két, a metalcore színtéren legendásnak számító csapat érkezik március 13-án az Akvárium Klubba. A tavaly, negyedszázados Darkest Hour és a Himsa érkeznek, hogy ismét megrengessék zenéjükkel Budapestet.

A metalcore egyik legjelentősebb zenekara, a Darkest Hour legutóbb pont a pandémia kirobbanása előtt járt nálunk, 25. jubileumi koncertjével, most pedig visszatérnek a tett színhelyére. A washingtoni csapat eddig összesen kilenc lemezt jelentetett meg, a hét kontinensből haton már játszottak, úgyhogy különösen megtisztelő, hogy milyen figyelmet szentelnek Magyarországnak és hazai rajongóiknak. A banda amellett, hogy szívesen játszik nálunk, Severed Into Separates dalukhoz is a magyar Mihaszna Film készített klipet.

A Darkest Hour tettestársa a szintén amerikai Himsa lesz, akikkel nem ez lesz az első közös turnéjuk. Az 1998-ban alakult metalcore banda tíz év aktív koncertezés után abbahagyta a közös zenélést, majd 2017-ben újra összeálltak és azóta rendíthetetlenül járják a világot ismét dühös számaikkal. Velük tart még a Dreamshade és a For I Am King is.forrás: Nagy Kátya