Ugrás a fő tartalomra

PREMIER: Itt a Meg Egy Cukorka legújabb klipje, a HARDY TECHNO

A budapesti art-rock trió, a Meg Egy Cukorka gőzerővel készül KERESEM című albumuk megjelenésére, illetve lemezbemutató koncertjére. Az elkövetkezendő hetekben folyamatosan új dalok fognak érkezni a zenekartól, most egy olyan szerzeménnyel jelentkeznek, mely a mámoros melankólia hangulatát kívánta megörökíteni.

A HARDY-TECHNO a zenekar második single-je az október 25-én megjelenő lemezéről. Legújabb daluk több szempontból is különleges lehet a rajongók számára, ugyanis az elmúlt egy évben már hallhatták a zenekar fellépésein.

Emellett, a HARDY-TECHNO-hoz készült el a hat éves zenekar első videoklipje Tóth Emese rendezésében. A klip már első ránézésre tökéletesen megörökíti az éjszakában való tébolyok hangulatát, és persze az árat, amivel jár ez az önfeledt szórakozás.

"Elrugaszkodás, repülés, zuhanás. Nagyjából így lehet jól körülírni a dalt. A vidám, lendületes hangszereléshez őszinte szöveg társul, melyben megcsillannak a melankólia szilánkjai. Bemutatja, hogy mekkora hullámokat élhet át egy ember a legmagasabbtól a legmélyebb pontokig" – meséli Hárs Barna, a dal szerzője.

Az októberi lemezpremier után négy nappal az Instantban élőben is bemutatják legfrissebb szerzeményeiket. A koncertre már elfogytak az early bird jegyek, de elővételes jegyek még kaphatók.


forrás: Luca Horváth