Ugrás a fő tartalomra

MTV EMA 2021: Íme a hazai jelöltek

Justin Bieber vezeti a 2021-es MTV EMA jelöltjeinek listáját, szorosan mögötte Doja Cat, Lil Nas X, Ed Sheeran, Olivia Rodrigo és Kid LAROI. A 28.alkalommal megrendezett díjátadót november 14-én világszerte Budapestről közvetítik majd élőben. A jelöltekre, köztük a legjobb magyar előadókra is már lehet szavazni az MTVEMA.COM oldalon.

2021. október 20, Budapest – A 2021-es MTV EMA jelöltjei között az éllovas Justin Bieber nyolc jelölést tudhat magáénak. Bieber a Daniel Caesarral és Giveonnal közös Peaches és a The Kid LAROI közreműködésével született STAY című világslágerekért a "Legjobb előadó", a "Legjobb pop előadó", valamint két "Legjobb dal" jelölés mellett a "Legjobb videó", a "Legjobb kollab" és a "Legnagyobb rajongók" kategóriában is újabb díjjal gazdagodhat a 28. MTV EMA-n. A közönségkedvenc Biebert Doja Cat és Lil Nas X követi újabb hat jelöléssel, a két feltörekvő sztár szintén versenyben van a "Legjobb dal", a "Legjobb videó" és a "Legjobb kollab" díjért. A brit szupersztár Ed Sheeran és az EMA újoncai, Olivia Rodrigo és The Kid LAROI szorosan követik őket öt-öt jelöléssel. Sheeran és Rodrigo a "Legjobb pop előadó" és a "Legjobb dal" kategóriákban is versengenek. A listavezetők a "Legjobb Helyi Előadó" díjban is érdekeltek hazájuk képviselőiként.

A 2021-es MTV EMA show-t a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg, és közel 180 országban közvetítik november 14-én, vasárnap, itteni idő szerint 21:00 órakor az MTV csatornáin. A szavazás már elindult, a rajongók egészen november 10-én éjfélig adhatják le voksaikat az mtvema.com weboldalon, támogatva a hazai jelölteket is. A legjobb magyar előadó kategóriában a Follow the Flow, Margaret Island, a WellHello, a Halott Pénz és Azahriah várja a szavazatokat az mtvema.com oldalon.

MTV EMA 2021 JELÖLTEK
Legjobb Magyar Előadó
Follow the Flow
Margaret Island
WellHello
Halott Pénz
Azahriah



forrás: redlemon