Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Új, életvidám arcát mutatja meg BariLaci

Eddig főként egy komolyabb oldalát láthattuk A DAL 2021 versenyzőjének, BariLacinak, aki - habár új szerzeményét, a Minden nap-ot ismét egy szerelmi élmény ihlette - nem félt megmutatni a benne lakozó humort.

Bari Laci tehetségét először egészen fiatalon láthattuk megvillanni, hiszen 12 évesen Az ének iskolája műsor döntőseként tűnt fel többek közt a Fonogram-díjas Radics Gigi oldalán, majd a Sztárban Sztár +1 kicsi showműsorban is szerepelt. Ezt követően főként zenei tanulmányaira összpontosított és Miskolcon jazz-zongoristaként végzett, 2018-ban pedig a marosvásárhelyi Nemzetközi Ifjúsági Jazz Versenyen és Fesztiválon nyert díjat A legjobb énekes kategóriában.

A húszéves fiú 2021-ben érett zenészként tért vissza, és első saját szerzeménye, a szívbemarkoló Féltelek A DAL 2021 tehetségkutatóban a legjobb négy produkció közé jutott. Ezt követően Messzire mennék című dinamikus felvételével villantotta meg zenei sokoldalúságát idén nyáron. Legutóbb pedig élő zenekaros felállásban láthattuk Budapest egyik kedvenc belvárosi klubszínpadán.

Páratlan zeneiségének és ezerarcúságának ezúttal egy játékos részét fedi fel, deklarálva, hogy „ő is „csak” egy húszéves srác tele élettel, vidámsággal”. Laci ezúttal is önállóan szerezte a fülbemászó dalt, amelyet a népszerű producer, Kelemen Huba (közreműködött már Király Viktorral, Vastag Csabával és Tóth Gabival) hangszerelt.

„Eddigi zenéimben a közönség inkább egy mélyebb-szenvedélyesebb oldalamat ismerte meg, most viszont szerettem volna, ha látják, van egy lazább énem is, aki szereti a viccet” – mesélte az énekes, aki ismét egy személyes példából merített: „A „Minden nap” valós élményből született: egy bulis este során találkoztam egy lánnyal, de azt hittem, nem lesz több egyszeri alkalomnál - végül nem így lett.”

Ennek a szellemiségében készült a videó is, amit egy hotelben forgattak Laci teljes zenekarának részvételével, és egy gyönyörű modell alakítja a főszerepet a dalszerző mellett.

„A klipet ismét az elismert rendező, egyben személyes jó barátom, LeHo Dani készítette, aki eltalálta az egyensúlyt a nem túlzó könnyedség és a szerelmi szál között. Ráadásul egy olyan lánnyal állhattam a kamerák elé, aki szuperül beleélte magát a szerepbe” – árulta el BariLaci.


forrás: Magneoton