Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Új dallal jelentkezik az AD stúdió énekes-zeneszerzője

A mindennapokban átélhető, szép pillanatokról és a szeretet mindenen átsegítő erejéről szól Bárió új dala.

„Újrakezdeni minden nap, rászolgálni, amit Isten ad, és csak a szeretet vihet tovább. A mai világban mindenki szenzációt keres, provokál, azonban én és ez a dal ezzel nem szolgálhatunk. Az a szenzáció, hogy nincs szenzáció, ez egy csendes dal, és hiszem, hogy életünk nagy pillanatai olykor csendben történnek meg" - mondja Bárió.

A kilencvenes években méltán híres egykori fiúcsapat, az AD stúdió énekes-zeneszerzője új számában ismét maga írta a szöveget.

"Egyszerűen kifolyt belőlem a refrén, így kompletten. Mintha valami - ez talán képzavar, de mégis - láthatatlan hang diktálta volna. Végleges formáját a nyáron nyerte el, és én végig biztos voltam benne, hogy ez egy fontos dal lesz, és nemcsak nekem.” A szám lírikus szövege, hangulata az élet szépségének megélésére és a szeretet erejében való hitre buzdít. A régi AD stúdiós slágereket idézi, de mai modern, trendi hangzással.

A videóklipet csodálatos helyszínen, a Kaposvár melletti Deseda tavon és környékén forgatták. A videóban az énekes mellett a kaposvári Roxszínház, tehetséges önmagukat adó fiatal táncosai szerepelnek, akikre jó ránézni, és a történet szerint, egymás kezét fogva, elindulnak egy csodás hang irányába…

Ez a dal az énekes-zeneszerző készülő, Bárió 55 című új albumának előfutára, amely várhatóan jövőre jelenik meg.


forrás: Zentai Olga