Ugrás a fő tartalomra

Itt jártunk: A Honeybeast és a Prove bulijával búcsúztunk el idén a Budapest Parktól

Tegnap picit félve indultam el a Parkba, hiszen már útközben esni kezdett, mire Európa legnagyobb szabadtéri helyszínéhez értem, kőkemény jeges esővel büntetett az ég. Aztán szerencsére mégiscsak jól alakult az idei utolsó Parkos bulim is. 

Hét óra tájékán színpadra lépett a Németh Márk, Tury Krisztián, Gerendás Ruben, Borbély Bence Regő és Horváth Albi alkotta, 2019-ben alakult Prove csapata. Az immáron nagylemezes banda ugyan még friss, ez idő alatt bőven kaptak visszajelzéseket nem csak a közönségtől, de a szakmától is, hiszen máris egy Újfalusi Gábor Díjas formációról beszélünk. A már említett Tükör előtt címet viselő korongon olyan népszerű előadók bizonyítanak, mint Szakács Gergő, Szepesi Mátyás, Fura Csé, vagy éppen Fehér Holló. A srácok Parkos buliján két közreműködő színpadra is lépett, ugyanis a Téged én dalukban Mentha (Hősök), a Vakjátszmában pedig Nagy Betti tette hozzá a szükséges pluszt. A buli során klipet is forgattak Czoller Bence csapatával, így egyik dalukat kétszer is eljátszották a fiúk. Lendületes, érzelmes, ígéretes ez a produkció.

8 órakor aztán megérkeztek a színpadra a főhősök, akik engem többek között sokszínű hangszerelésükkel nyűgöznek le újra meg újra. Tarján Zsófiék hol a mélybe rántanak ironikus és önironikus  szerzeményekkel, máskor pedig a fellegekbe löknek. A 2 órás műsor folyamán felcsendültek a legnagyobb HoneyBeast slágerek, mint például az Így játszom, a Védtelen, a Maradok, a Bódottá, az Egyedül, a Gyönyörűm, valamint az Idevaló. A ráadás elképesztő, egyben szívhez szóló volt, ugyanis Zsófiék akusztik szettel készültek az egybegyűlteknek, így igazi tábortüzes hangulatú chillezés melegíthetett fel bennünket az októberi nagy hidegben. Részemről tökéletes lezárása volt ez az idei szabadtéri buliknak, köszönöm az élményt!






NIKI FOTÓI A KONCERTEKRŐL

szerző: nikiahatos