Ugrás a fő tartalomra

Follow The Flow lemezbemutató koncert a Parkban

A Follow The Flow szeptember 17-én ismét megszállja a Budapest Park színpadát, ahol ezúttal a legújabb lemezük, a szeptember 14-én megjelenő Ég és Föld dalait is bemutatják majd élőben.

"A jelenlegi legfelkapottabb hazai zenekar, a Follow The Flow 2018-ban nyerte el végleges formáját, amikor Szakács Gergő is csatlakozott Fura Csé és BLR párosához.

A trió hamar a közönség szívébe lopta magát friss hangzásának és a jelenkorra reflektáló üzeneteinek köszönhetően, s a 2019 májusára összeállt az első önálló nagylemezük, a ’Nem tudja senki’ pár hónap alatt el is érte az aranylemez státuszt. A lemez címadó dalához készült klip a második valaha legnézettebb magyar videoklip lett, közel két év alatt 58 milliós megtekintéssel. Az albumon debütált „Gavallér”, „Porszem”, „Fedezékbe” és "Csak nélküled élem túl" számok is a rádiós és online toplisták folyamatos szereplői és közönségkedvencek lettek.
A hazai zenei szakma sem ment el szó nélkül a jelenség mellett, hiszen a 2018-as Petőfi Zenei Díj – Év felfedezettje díjat ők vitték haza. 2018 novemberében őket választotta a közönség, hogy Magyarországot képviselje Bilbaóban az MTV EMA díjátadó gáláján. 2019-ben és 2020-ban is Fonogram-díjra jelölték őket, az Év hazai modern pop-rock albuma vagy felvétele, illetve az Év Felfedezettje kategóriákban is.
Az élő fronton is szépen ível felfelé a srácok csillaga: 2018 óta sorra töltik meg a budapesti és vidéki koncerttermeket, felléptek minden hazai fesztiválon, 2019 augusztusában teltházas koncertet adtak a Budapest Parkban, és a 2019-es évet egy teltházas triplakoncerttel zárták az Akvárium NagyHalljában.
2020-ban az élő fellépések nagy része elmaradt, azonban a dalszerzés nem: a fiúk három új számot adtak ki. „A holnap küszöbén” című slágert a tavaszköszöntő, illetve az élet újraindulását éltető „Tavasz” követte. Az együttes egy szókimondó, társadalmi igazságtalanságról szóló dallal és klippel adta ki a frusztrációját - a „Kivetett” a Follow The Flow egyik legjelentősebb megjelenése a fiúk szerint.

2020 kreativitása 2021-ben is folytatódik – az együttes a „Régi mese” című számával indította az új évet, amely a rádiós listák előkelő első helyét foglalta el pár héttel a megjelenése után. A hármas következő dala, a „Matek” egy, a „Gavallér”-ra visszakacsintó, humoros fricska, amely a tantárgy és a csajozás között vont párhuzamot."

A srácok vendégei a Cloud 9+ és a The Anahit lesznek.

2021. szeptember 17. 17:30
Budapest Park
1095 Budapest, Soroksári út 60.Jegyár: 4.999 Ft

Figyelem! Az eseményre való belépéshez védettségi igazolvány szükséges!


Forrás: supermanagement.hu