Ugrás a fő tartalomra

Bëlga Karnevál a Parkban!

A Bëlga október 8-án visszatér a Budapest Park színpadára egy hatalmas Karnevállal.

"A Bëlga zenekar 1998 tavaszán alakult a XVII. Kerületben, aztán a Nyugati környékén, majd fél évvel később a Városmajorban. A zenekar két testületből áll. A zeneíró testület ügyvezetője Titusz, a szövegírói testület munkanélküli buddhista tanítók önálló érdekvédelmi szervezete.

2002-ben a zeneírói testület főigazgató helyettese, Lord Cursor, Kőrösi Csoma Sándor és Bartók Béla szellemétől vezérelve külföldi tanulmányútra utazott.

A zenekar 2003 tavaszán megtartott szokásos jogi és ügyrendi ülésén Secretman zenekartag olyan javaslatot tett, amit a többi szövegíró egyszerű szótöbbséggel leszavazott, mivel úgy érezték, a javaslat veszélyezteti a zenekar önkormányzatiságát. Secret ennek hatására kilépett a zenekarból. Ezt követően Lord C is távozott a zenekarból a zenei testület nyomására.

2013 év végén Titusz jelezte, hogy nem tud tovább stabilan részt venni a koncerteken, ezért a banda úgy döntött, 2014-től bevesznek egy új tagot, aki megpörgeti alattuk a lemezeket. A kiválasztott ötödik tag Dj Marvin lett.

A bëlga amatőrista, szinesztéziára törekvő, henokratikus /a henokrácia szó a henoteizmus és demokrácia szavak durva és laikus összevonásával keletkezett/ zenekar.”

A közönséget a Mirror Glimpse fogja bemelegíteni az este fő szenzációja előtt.

2021. október 08. 18:00
Budapest Park
1095 Budapest, Soroksári út 60.



Limitált elővételes jegyár: 3.999 Ft
Normál jegyár: 4.499 Ft

Figyelem! Az eseményre való belépéshez védettségi igazolvány szükséges!


Forrás: belga.hu