Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Izgalmas produkció a Mintaapák harmadik évadának új főcímdalát jegyző zenekar

Ettől a héttől ismét a képernyők elé csábítja a nézőközönséget a népszerű sorozat, a Mintaapák, amely számos újdonságot tartogat az idei szezonban is. Amellett, hogy sikeres színészekkel bővül a műsor, főcímdala is megújul, amit ezúttal a folyamatos sikereket bezsebelő, feltörekvő együttes, a The Sign biztosít.

Augusztus 23-tól ismét látható minden hétköznap a négy, sokszor megpróbáltatásokban, vagy épp megható percekben részesülő apa történetét bemutató sorozat, a Mintaapák. A TV2 műsora idén is csattanókkal teli cselekményt tartogat, és a férfi-kvartettet alkotó Kamarás Iván, Makranczi Zalán, Mészáros Béla és Száraz Dénes főszereplők mellett további színészklasszisokkal egészül ki. Látható lesz többek közt a Jászai Mari-díjas színésznő és egyben az egykori népszerű műsor, a Szomszédok szereplője, Fehér Anna, valamint az elismert kitüntetésben szintén részesült Mucsi Zoltán, és Seress Zoltán.

A főcímdal is újdonság a sorozatban, hiszen a harmadik évad kezdő képsorainak dallamát a tehetséges fiatalokból álló zenekar, a The Sign biztosítja. Az alternatív-pop, elektronikus és folk stílust vegyítő zeneszám az Ez a perc címet viseli, és idén Szikra-díjban is részesült. A banda Mi fedeztük fel Amerikát nevű, legfrissebb stúdióalbumán is meghallgatható az örömteli pillanatokra összpontosító szerzemény, és a felvétel által közvetített játékosság és zenei igényesség az egész lemezt végigkíséri.

„Örülünk, hogy megtaláltuk a harmadik évadot leginkább jellemző dalt, a The Sign szerzeményét. A sorozatban látni majd hasonló jelentőségteljes „perceket”, ami, úgy láttuk, a főcímdallal is jól rezonál” – mondták el a Mintaapák készítői.

A formációt folyamatosan méltányolja a szakma. A miskolci származású zenekar – amelynek öt tagja Czinke Máté (ének), testvére Czinke Dani (billentyű), Török Dani (gitár), Kollár Ábel (dob) és Szentpétery Mózes (basszusgitár) – további elismerések birtokosa már, hiszen a Petőfi Rádió Saját zenéd verseny győztese lett 2017-ben, majd 2019-ben a Dal elődöntőjébe került Ő című dalával, előző albuma, a Többet mond itt minden Rólad pedig a megjelenés első hetében felkerült a MAHASZ Top 40-es listájára. A Tékozló című The Sign-dal korábban szintén Szikra-díjban részesült. Az együttes saját, energikus fellépései mellett játszott már a Marget Island és a Honeybeast előzenekaraként is. Idén nyáron pedig a fiúk Ákos teltházas koncertjét nyitották a Budapest Parkban.


forrás: Magneoton