Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Óriási buli a Follow The Flow legújabb anyagában

Hol máshol is játszódhatna a Follow The Flow legújabb klipje, mint ahol a legjobban érzik magukat: a színpadon! A Velem van a baj című dalhoz a banda a 2021-es teltházas Budapest Park buliján forgatta le a videót, így amellett, hogy mindenki partyhangulatba kerül tőle, extraként jó néhány rajongó is kiszúrhatja magát a felvételeken.

"Ez egy igazi koncert dal, amit már a megjelenés előtt elkezdtünk játszani, mert színpadra íródott, és a minden nap koncertezős, menetelős hétköznapok ihlették" - mondta a Follow The Flow énekese, Szakács Gergő, aki hozzátette, érlelődött már egy ideje, hogy klasszik koncert klipet forgassanak, és most szerencséjükre egy teltházas fellépést tudott képi anyaggá formálni Nagy Bence rendező, akivel már többször is dolgozott a csapat.

A Velem van a baj című szerzemény előfutára a zenekar szeptember 14-én megjelenő második lemezének, az 'Ég és föld'-nek. Az albumról már jól ismerhetjük a Régi mese, Matek és Világom című slágereket, és a formáció ezek által megmutatta, hogy komolyabb témákra ugyanúgy számíthatunk a lemezen mint humorosakra és bulizósakra. Aki pedig nem csak virtuálisan bulizna a zenekarral, annak irány szeptember 17-én a Budapest Park!


forrás: Supermanagement