Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Forró, szerelmes hangulatot szállít új számával B. Nagy Réka

Veled minden más címmel jelent meg B. Nagy Réka legújabb dala, melyet a Gerendás Dani és Fehér Holló közreműködésével készített el. A klip azokról a bizonyos első randikról szól, amelyek után még rózsaszínben látjuk a világot. Ezt a forró, szerelmes hangulat mindenkinek ismerős lehet.

A dal zenei alapja Fehér Holló és Gerendás Dani közös munkája, akik már a legelején Rékának a demo-verziót. Az énekesnő azonnal beleszeretett. „Inspirálóan hatottak rám ezek a ritmusok. Annyira megtetszett az alap, hogy azonnal bele is kezdtem a szöveg és a dallam megírásába. Mivel a járványhelyzet akkor még komoly volt és nem kezdőtek el a lazítások, sokszor csak FaceTime-on keresztül mutathattuk meg egymásnak, hol tartunk” – mesélte nevetve. „A nehezítő körülmények ellenére, borzasztóan élveztem a munkát, hihetetlenül gördülékenyen haladtunk a srácokkal. Nagyon örülök neki, hogy új emberekkel dolgozhattam.”

„A dalszöveg első randik időszakáról szól és arról, hogy a másik fél egyik pillanatról a másikra, a feje tetejére állítja addig megszokott kis a világunkat… szempillantás alatt ő lesz a mindenünk” – mondta Réka. „Ezt a sokak által ismert, föld felett lebegő, szerelmes érzést próbáltuk belesűríteni a dalba. Szerencsére nem volt nehéz dolgom: a vőlegényemmel, Dáviddal való megismerkedésünk időszaka pont ilyen volt”.

Réka a klipet ezúttal is Laudon Andival és Kovács Zsuzsival forgatta le, mely két részre bontható: míg a stúdióban felvett részek a szerelmes hangulatot idézik meg, addig az autóval utazós jelenetek a szabadságot szimbolizálják.

„Szerettem volna, hogy ez a videó egy kicsit szexisebb legyen, mint a korábbiak, ezért most először fürdőruhában is megjelenek benne” – mondta Réka, aki köztudottan bátran kiáll az önelfogadás és a pozitív testkép mozgalma mellett.

Szöveg: B. Nagy Réka, Gerendás Dani, Fehér Holló
Zene: B. Nagy Réka, Gerendás Dani, Fehér Holló
Hangszerelés: Gerendás Dani, Fehér Holló, Puskás Ádám Dániel
Rendező: Laudon Andrea, B. Nagy Réka
Operatőr: Kovács Zsuzsi (Bluemind media), Laudon Andrea
Vágó: Laudon Andrea

forrás: napmédia