Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Barbie helyett legyél igazi! Megérkezett LUCA új klipje

A Nem maradok és a Lift után megjelent Luca harmadik klipje az Ilyen lettem. A fiatal énekes egyedi karakterére és különleges hangjára egyre többen figyelnek fel. Az énekes dolgozott már együtt ByeAlex-szel és a Wellhello-val is.

„Nem vagyok egy Barbie, sem egy csajos csajszi. Még nem vagyok biztos mindenben, de jó vagyok így a bőrömben.” – énekli Luca az önmagunk elfogadásról szóló új dalában. Luca egyedi hangszínét instavideói nyomán ByeAlex fedezte fel, azóta közös klipjük is jelent meg, nemrég pedig a Wellhello-val is dolgozott együtt, emellett az énekes szólókarrierje is szépen ível felfelé, egyedi hangszíne és ártatlanságot sugárzó karaktere egyre többeket varázsol el. Új videójának rendező-operatőre ismét Nikosz Hadzisz volt, aki most is kiválóan mutatta meg az összetéveszthetetlen Luca-jelenséget. Ez az első olyan dal, amihez a szöveget és a zenei alapot Luca készítette, a hangszerelésre pedig Somogyvári Danit kérte fel. 

„Nem szeretem kipakolni magam, vagy mást mutatni. Nem vagyok hajlandó azzal népszerűséget vadászni, hogy szétretusálom a képeimet. Először egy életnagyságú Barbie az énekes, ami később átalakul igazi emberré. Ezzel akartuk kifejezni azt az utat, amit be kell járnunk önmagunk elfogadásában” – meséli Luca a klipről. „Az egyéniség a fontos, és nem az hogyan nézzünk ki, vagy hogyan feleljünk meg az Insta-kliséknek. Ne akarjunk hasonlítani egymásra, vállaljuk fel, akik vagyunk!” – tette hozzá. Az énekes szerint, nagyon fontos, hogy olyanok vegyenek körbe minket, akik elfogadják, amilyenek vagyunk… „a többi úgyis mehet a levesbe”.

„Önmagunk elfogadása a kulcs. Még én sem vagyok biztos magamban teljesen, de rajta vagyok. Nem szeretem kipakolni magam, vagy mást mutatni. Nem vagyok hajlandó azzal népszerűséget vadászni, hogy szétretusálom a képeimet. Az már nem én lennék. Nekem ilyen népszerűségre nincs szükségem!” – magyarázza Luca a klipben feldolgozott üzenetét.


forrás: napmédia