Ugrás a fő tartalomra

Dallam- és ritmusgazdag volt a BudapestTrance Classics 2.0

Tegnap este hosszú szünet után ismét találkozhattak egymással és kedvenceikkel a Trance műfaj kedvelői. A BudapestTrance Classics 2.0 eseményre a belváros szívében, az Akvárium Klubban került sor, ahol az örök és máig kedvelt himnuszok rengetege felcsendült. 

A hazai szcénát olyanok képviselték, mint Szeifert, Tebron és Antoos, akik egytől-egyig kegyetlenül odatették magukat. Mindannyian bebizonyították, hogy mennyire szerteágazó, állandóan változó műfaj is a trance világa, ahol igen sokan megtalálhatják azt az irányt, ami számukra a legkifejezőbb.

Érkezett az Akva Kishalljába több mint 25 éve Uplifting trance és progressive trance-ben alkotó TON TB is, akitől többek között olyan slágereket hallhattunk, mint a Café del Mar, vagy a Sandstorm. Az ízig-vérig progressive trance-t képviselő RAM pedig a RAMsterdam, valamint Exploration of space dalaival ment a legnagyobbat. Exkluzív szettek, egyedi, energikus és abszolút szerethető zenei érzésvilágok, kiemelt hangrendszer és szuper látványvilág emelte az eufóriát. Elszállós dallamok, irtózatos energiákat felszabadító kiállások, kemény lábdobok, mindent is átjáróan lüktető tempók uralták ezt a műsort.

Ezt a dallam- és ritmusgazdag estét alighanem sokáig emlegetni fogja minden részvevő, amit nem csodálok, mert bár jómagam nem ezt a stílust preferálom a legjobban, mégis iszonyatosan élveztem a rendezvény minden pillanatát. Minden rosszat, stresszt is lerázó tombolás és masszív feltöltődés volt a javából.


szerző: nikiahatos