Ugrás a fő tartalomra

2021 - Ezeket pörgettem legtöbbször júliusban

Ezt a hónapot ismét a fesztivál-, koncertszezon uralta, de azért igyekeztem lépést tartani az újdonságokkal. Ezek a dalok pörögtek nálam legtöbbször a lejátszóban.

YAMINA X TÓTH ANDI – Fantasy

Amikor meghallottam, hogy Yamina és Tóth Andi közösen készül valamire, arra számítottam, hogy elszabadul majd a pokol. Így is lett, persze jó értelemben. 

Zene: Yamina
Szöveg: Tóth Andi
 

CURTA - Napokat

A hónapban jelent meg az eddigi legkedvencebb CURTA dalom. A Napokat minőségi szövege abszolút magával ragadhatja a hallgatót, hiszen mindenki számára ismerős hangulatban íródott, amelyhez remekül passzol az a JAZZ-es fűszerezettség, amely Curta munkáit jellemzi időről-időre. 

Zene, szöveg: Curta
Mix, master: CAP
   

DEEGO - Tendál

Deego júliusban ünnepelte születésnapját, ráadásul úgy, hogy ő ajándékozta meg közönségét. Meglepetésről azonban szó sincs, arcba vág, alaposan felráz Deego Tendál-ja. A dal egy vérbeli ars poetica, amely Deego energikus tempójával, fantasztikus hangjával hatalmasat szól.

szöveg: Deego
zene: Beatologic
mix/master: Deego
 

ByeAlex x Hiro - Hullik

A hónapban legtöbbször a sokat támadott páros, ByeAlex és Hiro legújabb közöse, a Hullik pörgött nálam. Első hallásra fülembe mászott és onnan el nem távozott. Ennek az az oka, hogy a dal élőben sokkal-sokkal ütősebben szól, mint amire arra számíthattam volna...

Zene: ByeAlex
Szöveg: ByeAlex, Hiro
Hangszerelés, mix, master: Somogyvári

szerző: nikiahatos