Ugrás a fő tartalomra

Strand 2021: Újra színpadon az Anti Fitness Club

Idén a 10 nap STRAND helyszíne ebben a balatonvilágosi Club Aliga területén található BalatonPart lesz, azaz a fesztivál közelebb költözött Budapesthez, mindössze 1 óra az út a fővárosból.

A szervezők igen erős programokat raktak össze, augusztus 25-én például rendhagyó módon újra összeáll Molnár Tamás egykori bandája, az Anti Fitness Club. Tomiék mellett fellép a Punnany Massif, a Wellhello, a Kelemen Kabátban, a New Level Empire, de a Random Trip is.


Jegyek még kaphatók a STRAND weboldalán, csapj le rájuk mielőbb, mert gyorsan fogynak!

FONTOS! A jelenleg hatályos jogszabályok értelmében a rendezvényre történő belépés a koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas védettségi igazolvány, vagy a koronavírus elleni védőoltást igazoló applikáció felmutatása mellett lehetséges. A koronavírus elleni védettség igazolása során a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, útlevél) bemutatása is szükséges. Csak akkor vásárolj belépőjegyet, amennyiben a rendezvényre történő belépéskor ezekkel rendelkezni fogsz! Ezek hiányában, illetve érvényességi idejük lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését.