Ugrás a fő tartalomra

ONLINE PREMIER: Tolvai Reni Lotfi Begivel és Rácz Gergővel rázza fel a hétvégét

Valentin-napon felrobbantotta az internetet Tolvai Reni, aki spanyol énekével levette lábáról a közönségét. Az Ay Ay Ay a kolumbiai SKINNY MAN-nel kiegészülve készült el, de az énekesnő nem állt meg, hiszen most érkezik a dal magyar nyelvű verziója is.

Reni magyarul is hozza a vadító hatást, az Oh Te! magával ragadó és elképesztően fülbemászó lett. Az előadó mellé ketten is társultak a dalhoz, Lotfi Begi erősen pulzáló alapot varázsolt, miközben megőrizte a spanyol hatást, ehhez pedig tökéletesen passzol Rácz Gergő meghatározó hangja, aki rapbetéttel emeli a tétet. A hármas gördülékeny munkájának eredménye egy igazán rádióbarát szerzemény lett, ami nem hiányozhat a klubok játszási listájáról sem, tekeredjenek azok a csípők!

Az Oh Te! ezúttal is szemkápráztató klippel érkezik, amiben a látványvilág mellé egy kis üzenet is belefért. Emlékezetes, hogy februárban Lábas Viki a véletlennek köszönhetően Reninek küldte el kommentárját, amelyben „csöcsös Mauglinak” nevezte az énekesnőt, aki ezt egy cseppet sem vette magára, sőt, rá is került az ötletgazdára, Lotfi Begire a Mauglis póló. A klip ezen kívül is tartogat meglepetést, hiszen az Ay Ay Ay megjelenését egy tánckihívás követte a TikTokon, a két legtehetségesebb pedig szerepet kapott az Oh Te! klipjében.

Szöveg: Tabár István, Rácz Gergő
Zene: Tolvai Reni, Lotfi Begi, Rácz Gergő, Nagy Dávid, Fehér Holló
Klip: Leho

forrás: Magneoton
szerkesztette: nikiahatos