Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Őrült bulit csapott Dj Yamina és Tóth Andi

A Rádió 1 népszerű dj-je és Tóth Andi egy közös dallal és klippel lepi meg rajongóit. A Fantasy-hoz Yamina ötlete nyomán készült el a videó, melyben szó szerint elszabadul a pokol a dögös dj és az énekes körül.

„Az előző két zenémben én vokáloztam rap betéteket; most szerettem volna egy nagyobb volumenű dalt profi énekessel. Számomra Andi benne van a top 10-ben, ezért úgy gondoltam, mit veszíthetek, megkeresem, hogy dolgozzunk együtt. Elküldtem a zenei alapot neki, amire pozitívan reagált, és szinte pillanatok alatt megírta hozzá a dalt és a szöveget. Egy hét múlva már a stúdióban ültünk együtt.” – meséli Yamina, aki azt is elmondta, hogy a Fantasy-hoz készült klip az ő ötlete nyomán született.

„A videó sztorija röviden annyi, hogy Andit szerelmi csalódás érte, ezért én, a barátnője vígasztalom. Egy óriási bulival akarom feledtetni vele bánatát, ami aztán egy kicsit elhajlik... Ellopunk egy autót, egészen véletlenül egy nagyon gazdag embertől, aki egy kastélyban él. A klip első részét Budapesten forgattuk, a másodikat pedig a Pokvári Kastélyban Téten, ahol végleg elszabadul a pokol…”


forrás: napmédia