Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Képkockák a színfalak mögül. Másfél év után új The Biebers videó landolt

Elkészült minden idők legszemélyesebb hangvételű The Biebers videója a tagok telefonján rögzített felvételek felhasználásával.

„Ha felmerülne bennünk a kérdés, hogy az elmúlt időszakban vajon másképpen is alakulhattak volna a dolgok, akkor ez a klip a válaszom. Lehetett volna másképp, de az másokkal történt volna meg.” – mondta Puskás Peti.

„A dal még persze a karanténban született. Nézegettem a The Biebers korábbi koncertfelvételeit, és rájöttem mennyire hiányoznak ezek a pillanatok. Azon gondolkodtam, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy hét éve zenélhetünk együtt, és olyan dolgokat élhetünk át, amiket nem lehet elfelejteni. A zenekar számára ez kemény másfél év volt. Ha nem így éltük volna meg és nem tudunk kapaszkodni az együtt és a közönséggel töltött pillanatokba, akkor biztos valaki másnak az emlékeit élnénk, tehát nem mi lennénk! Minden hibánk, minden rossz pillanatunk mi vagyunk, amiket kiválóan ellensúlyoz az a sok öröm és boldogság, amiket közösen éltünk át. Nehéz volt folyamatosan produktívnak lenni, de végül is a karantén kényszerpályája újra frissítővé tette a munkát, és Danival újra volt időnk igazán, testvérként együtt dolgozni. Olyan flow-ban vagyunk, mint amikor elkezdtük a The Bieberst.” – meséli Puskás Peti, a zenekar énekese. „Az első ötlet az volt, hogy valami nagyívű klipet forgatunk, de végül közösen úgy döntöttünk, hogy most sokkal jobb lesz a személyes, őszinte tartalom.” - tette hozzá.

Végül stúdióvá ideiglenesen átépített próbatermükben saját magunk készítették el a videót a zenekartagok telefonjain talált archív felvételek felhasználásával.

A Lehetett volna másképp az új lemez előfutára. „Már nagyon várjuk, hiszen a legutóbbi albummegjelenésük négy éve volt. Sokkal kreatívabbak, produktívabb lettünk, így elérkezettnek látjuk az időt, hogy egy nagyobb, koncepciózusabb anyagot készítsünk most.” – jegyezte meg a munkálatok kapcsán Puskás Peti.

A The Biebers legközelebbi koncertje Budapesten lesz július 30-án lesz MONYO Land-en.

Szövegírók: Puskás Péter, Szűcs Krisztián
Zene: Carl Micheal, Christoffer Ling
Hangszerelés: Puskás Ádám Dániel, Somogyvári Dániel
Rendezte: Kelemen Barnabás

forrás: nap média