Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Imidzs videoklipet hozott a Van hullám, nincs tenger a Fatal Error

A Fatal Error 2021 júniusában jelentette meg új duplalemezének első felét Művirágok Karneválja I. címmel. Saját állításuk szerint ez a csapat eddigi legszínesebb lemeze mind stílusilag, mind hangulatában. A zenekar az új lemezén szereplő Van hullám, nincs tenger című dalhoz készített most videoklipet.

Bő egy hónappal ezelőtt adta ki új lemezét a zenekar. A 11 számos kiadvány 5 dalához korábban már készült videoklip, és most a Van hullám nincs tengerhez is kiadtak egy igen lendületes imidzs videoklipet.

A dalról és klipről a zenekar frontembere, Rimóczi Zsola nyilatkozott: „A Van hullám nincs tenger az új lemez egyik pörgősebb, rockosabb dala, mely az ember és az embert körülvevő dolgok kapcsolatáról, az ehhez köthető vívódásról szól. Nem akartuk túlgondolni a klipet, de szerettük volna, ha egy kicsit mégis érdekes lenne vizuálisan, ezért végül leforgattunk különböző hátterek előtt zenélős jeleneteket odafigyelve, hogy ezek a hátterek amennyire lehet, eltérjenek egymástól. A középpontba az energiát helyeztük. A felvételeket Bikali Sanyi barátunkkal vettük fel, és mi magunk vágtuk meg.”


forrás: Horváth Luca