Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Csoda, hogy még élünk! - megérkezett a Wellhello új dala

A Csoda, hogy még élünk az együttes készülő lemezének ötödik megjelenése, a Zsúr, Szomorú séta, Hogy legyek jó és Kismacska számok után. A felszabadult, nyári dalon Lil Frakkal működött közre Fluor és Diaz párosa.

A legfrissebb megjelenés tökéletesen tükrözi az aktuális felszabadult közhangulatot. "Régóta vártuk már, hogy kiszabaduljunk és végre eljött az idő. Újra megölelhetjük a barátainkat, ismerőseinket és várnak azok az esték, ahol bármi megtörténhet és meg is történik. Hiányzott már a random teraszozás, a random összefutások azokkal, akiket szeretünk." - mondta Fluor.

"Közben ránk rúgta az ajtót a nyár és cserébe mi is a nyárra ezzel a dallal. A klip első napján érkező visszajelzésekből ítélve nagyon ráfért már mindenkire újra ez a fajta szabadság, a nagy beszélgetések, a nagy bulik, a koncertek, fesztiválok, amikről utána jó sokáig sztorizunk, amiket évek múltán is mesélni fogunk. Ezt ünnepeljük a "Csoda, hogy még élünk" című dallal, amiben Lil Frakk is közreműködik." - tette hozzá Diaz.

A slágerhez egy nyárias, videóklip is társult, amelyben egy Szabó Zsófival kapcsolatos nagy lebukás is található... Csoda, hogy még élünk!

Szöveg: Fluor, Lil Frakk
Zene: Diaz
Gitár: Faragó Viktor
Mix: Diaz
Master: Anorganik

Videóklip: Temesi Ádám

forrás: Supermanagement