Ugrás a fő tartalomra

Hamarosan újabb csöppséggel bővül Pásztor Anna családja!

Beadta a derekát Pásztor Anna! A kemény rocker külső mögött egy vajszívű anyuka rejtőzik, aki végre engedett a gyermekei unszolásának és fontolóra vette, hogy egy négylábúval bővüljön a család. Miközben izgatottan és körültekintően készül a „családbővítésre”, azért arra is maradt ideje, hogy egy újabb őrültséget is bevállaljon: papírzacskóval a fején dalol a Zacskós Énekesben!

Végre kertesházba költözött Pásztor Anna a gyermekeivel, így többé már nincs akadálya annak, hogy teljesüljön a gyermekei, Benji és Zoé nagy álma! Kitartó kérlelésüknek köszönhetően hamarosan a rock&roll hazai nagyasszonya egy kis golden retriever pótmamája lesz.

„A gyerekekkel együtt rendszeresen látogatunk egy kutyamamát, akinek hamarosan kölykei születnek. Szeretnénk látni, hogy vagyunk-e annyira fegyelmezettek, hogy felelősségteljesen tudjunk majd gondoskodni a kutyagyerekről. Régen nem volt kutyánk, ezért izgulok, hogy jó gazdi legyek és próbálok felkészülni rá. Remélem, hogy a mi kicsikénk majd kedves, jó modorú eb lesz, és ha betörők jönnek hozzánk, akkor megmutatja nekik, hogy merre van a befőtt” – árulta el nevetve az énekeső, aki régebben a turnébuszban a barátainak köszönhetően sokat nézte a Family Guy-t, amelyből a beszélő kutya karaktere volt a kedvence.

A sorozatban a legidősebb gyerek Meg, akit gyakran piszkálnak. Ennek kapcsán Anna azt is bevallotta, ha a gyerekeit valaki bántja, akkor harapós anyukává változik és ilyenkor nincs pardon!

„Szerencsére Benji és Zoé jóindulatú, de belevaló, zsivány gyerekek, akik utolsóként veszik észre, ha valaki rájuk száll. De ha néha előfordul ilyesmi, akkor egyszer-kétszer szépen szólok, de aztán jön a rocker nézés és menten sírva fakad az illető! Ha például a kislányomnak meghúzzák a haját, akkor jön anya és elevenen elfogyasztja a rendbontót” – viccelődött Anna, aki gondolkodás nélkül tett eleget a Comedy Central felkérésének és papírzacskóval a fején elénekelte a Family Guy főcímdalát a sorozat legújabb, 19. szezonjának apropóján.

„Nekem őrültségből nem nagyon lehet újat mutatni, sokféleképp csináltam már magamból hülyét. Az, hogy egy vadonatúj papírzacskóban kellett énekelni, nagyon higiénikus megoldás volt! A díva azért előjött belőlem és kértem, hogy a copfomnak vágjanak ki egy lyukat a zacskó tetején. A produkciót végig táncoltam, de eléggé megkavarodtam és nem tudtam pontosan, hogy merre vannak a kamerák” – árulta el a Zacskós Énekes forgatásáról az énekeső.

A Comedy Central Facebook-oldalán minden pénteken egy újabb rejtélyes híresség dalolja el a Family Guy fülbemászó főcímdalát. A szavazásra egy egész hétvége áll rendelkezésre, és hétfő délelőtt érkezik az újabb leleplező videó! Vajon ki lesz legközelebb A ZACSKÓ alatt?

Family Guy 19. évad minden hétfő este 21.55-kor dupla részekkel a Comedy Central műsorán, magyar szinkronnal!


forrás: redlemon