Ugrás a fő tartalomra

2021 - Ezeket pörgettem legtöbbször júniusban

Míg májusban a befelé figyelősebb, mélyebb hangulatú számok fogtak meg, júniusban sokkal inkább az életigenlő, pörgős, energikus dalok váltak kedvenceimmé.

METZKER VIKI, KAROLA - Szerelem

Metzker Viki érzelmes lírája, amelyet Karolával társulva készített el május utolsó napján premierezett, így alapjaiban határozta meg a júniusomat. Érzelemdús szöveg, éneklés, pulzáló alap, remek összhatás jellemzi a Szerelem dalt.

Szöveg: Sziklai Mátyás
Zene, producer: Metzker Viktória, The King BJ
Vokál felvétel & vokál mix: Kovács Norbert (Smithmusix)
Mix, master: The King BJ

SINGH VIKI - Mese a boldogságról

Varázslatosan megható, mesésen gyönyörű számmal jelentkezett Singh Viki, aki a Mese a boldogságról dalnak nem csak előadója, de szövegírója is. A sorok körülbelül negyed óra alatt folytak ki az énekesnőből, aki mellé Tempfli Erik társult be zongorán. Viki remek hangja mellett imádom lelke tisztaságát is, amely ebben az anyagban is tökéletesen átjön. Egy megfáradt lélek mesél benne arról, hogy milyen könnyen képes mindig csak halogatni boldogságát az ember. Hogy mindig vár és vár valamire, nem képes csak úgy élni, boldognak, teljesnek lenni.

Dal, Szöveg: Singh Viki
Zongora, Hangszerelés: Tempfli Erik
Mix, Master: Csicsák Noresz
 

 JETLAG - Az olyanok, mint mi

Univerzálisan értelmezhető, többrétű anyaggal jelentkezett a JETLAG. AZ OLYANOK, MINT MI-vel Molnár Tomiék ismét a nyolcvanas évek hangulatához, hangszíneihez nyúltak hozzá, fincsi kis synthwave stílussal fűszerezve. Nem kizárt, hogy számomra ez a dal lesz a nyár slágere.

zene, szöveg: Molnár Tamás
hangszerelés: Somogyvári Dániel, Molnár Tamás
mix, mastering: Somogyvári Dániel  

 OliverFromEarth X Nági - Szerintem

Nagyon-nagyon fülbemászó zenével és őszinte szöveggel lépett elő OliverFromEart. Patocska Olivér és Barabás Dávid ezúttal az angyali arcú Nágival dolgozott össze, aki hangjával zsinórban kétszer is levette a DAL zsűrijét a lábáról.

Zene: NÁGI, OliverFromEarth
Hangszerelés/Mix/Master: Barabás Dávid  

 ZSÉDA - A falakon túl

Nagyon groovy, nagyon táncos, nagyon glamúros, nagyon slágeres dalhoz forgatott klipet ZSÉDA. A csajos percek tökéletes alapja ez a szerzemény.

Szöveg: Valla Attila
Zene: Létray Ákos, Holly Lindin
Zenei producer, hangszerelés, programozás, mix, master: Csicsák Norbert
 

BLR - Szívem szerint

BLR öt éves kihagyás után egy nyári, életigenlő dallal folytatta szólókarrierjét. A Szívem szerint a rapper kedvenc dolgait gyűjti össze egy számban, ettől vált abszolút hiteles munkává és tökéletes kúrává az elmúlt évek okozta nyomott hangulat ellen.

Szöveg: BLR
Zene: NAZ
Mix & Master: Godó Zoltán

szerző: nikiahatos