Ugrás a fő tartalomra

Szeptemberben nézők előtt tér vissza az MTV Video Music Awards!

Szeptember 12-én ismét nézők előtt rendezik meg az MTV Video Music Awards-t! A zene és a videoklip-művészet legnagyobb alakjait ünneplő díjátadó tavaly, a járványügyi helyzet miatt sajnos az online térbe kényszerült, ám idén újra a megszokott formájában és körítéssel láthatjuk; sztárok hadával és látványos élő produkciókkal. Ráadásul a rendezvény egyik kísérőprogramja a 9/11-es események huszadik évfordulója kapcsán szervezett emlékhét lesz.

Idén ősszel is izgalmas műsorral készül a zenecsatorna, hogy megünnepelje a 2021-es év legjobb videóklipjeit. A szeptember 12-én jelentkező MTV Video Music Awards eseményen a zenei élet kiemelkedő alakjai lesznek a fókuszban, a rendezvény pedig visszatér New York városába: a Barclays Centerben készül a hatalmas show! A díjátadót és a népszerű hírességek performanszait 175 országban, közel 30 különböző nyelven közvetítik, így itthon is be lehet majd kapcsolódni a fergeteges műsorba.

Habár már 2020-ban is a Barclays Centerbe tervezték a díjátadót, a járvány gyors terjedése miatt végül meghiúsult az ötlet. Azonban idén az óvintézkedéseknek köszönhetően már nincs akadálya, hogy végre ismét közönség előtt tartsák meg az eseményt, amelyen a művészek, a rajongók, a stáb és a partnerek egészsége, biztonsága továbbra is kiemelten fontos. A szervezők természetesen szorosan együttműködnek az állami és helyi tisztviselőkkel, hogy minden apró részlet kapcsán körültekintően, az egészségügyi előírásoknak megfelelően járjanak el.

Idén a szeptember 11-i tragikus terrorcselekmény 20. évfordulójának alkalmából a zenecsatorna együttműködik a 9/11 Day nonprofit szervezettel, amely megalapította a szövetségileg is elismert Szeptember 11. Nemzeti Szolgálat és Emlékezés Napját. A szervezet a díjátadó előtti héten programokkal hívja fel a figyelmet a tragédia 20. évfordulójára. Az MTV és a 9/11 közösség közötti, közel két évtizedre visszatekintő együttműködés célja, hogy országszerte ösztönözze a karitatív tevékenységeket és megemlékezzen az áldozatokról.

De hogy kik lesznek az MTV VMA gála jelöltjei, az est házigazdái és fellépői? Hamarosan ezekre is fény derül! További információk a http://mtv.com/vma weboldalon.


forrás: redlemon