Ugrás a fő tartalomra

ONLINE PREMIER: Lányok bűvkörében új klippel jelentkezik Audiopoeta

Három hónap elteltével új anyaggal jelentkezik a formabontó, szókimondó, könnyed, humoros, olykor melankolikus szövegekkel dolgozó Audiopoeta, aki az elmúlt időszak komolyabb hangvételű dalai után most újra könnyedebb témát feszeget. Nagylány című szerzeményének köszönhetően több értelemben is a lányoké lett a főszerep Misi életében, szerelemről azonban szó sincs.

„A legújabb dalunk egy se veled, se nélküled szeretői kapcsolatról szól. Van, hogy működik a kémia, de semmi más. Olyankor csak a vonzódás köt össze minket és nem akarjuk túlagyalni, csak az ösztöneinkre bízzuk magunk.” - mondja a dalról.


A Nagylányhoz készült image videoklip igazán forró hangulatúra sikerült, amelynek az is különlegessége, hogy bemutatkozik benne a zenekar új női tagja, Gesztesi Alexandra. Misi és zenekara már hónapok óta együtt dolgozik vele, de először most hallhatja, és láthatja őt a nagyérdemű.

„A videóklipet nem szerettük volna túlgondolni. A cél az volt, hogy legyen egyszerű, letisztult és szenvedélyes, mint egy könnyed kapcsolat, de még a korhatáros kategórián belül. A jól bevált csapattal dolgoztunk, Makk Vata volt a rendező, és Jónás Jácint az operatőr, és ha egyet kívánhatnék a jövőre akkor az az lenne, hogy csak ilyen forgatásokra kelljen járnom!”

Audiopoeta zenekarával nyártól újra színpadra áll, és ősszel az eddigi legnagyobb koncertjére készül, amelyről hamarosan minden követője hallani fog.

Szöveg: Belényi Mihály
Zene: Makói Gábor, Pásztor Ádám, Szimán Balázs
Ének: Gesztesi Alexandra
Dob: Varga Szabolcs
Mixing, Mastering: Czinke Máté

Rendező, utómunka: Makk Vata
Operatőr: Jónás Jácint

forrás: Magneoton