Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: A Wellhello elveszett kismacskáját keresi

Az elnöki páros legújabb dalában elkóborolt kismacskáját keresi. A  Kismacska egy vidám, játékos, nyári dal, amely az együttes 'Zsúr' című albumának a negyedik megjelenése.

„Elveszett a kismacskám, nagyon keresem őt! Az egész város őt keresi plakátokon és már az Instagramon is." - mondta Fluor. 

 A Kismacska az együttes negyedik idei megjelenése. "Arról a helyzetről szól, amikor egy rossz szó vagy megmozdulás után elkószál a párunk az éjszakába, mi meg próbáljuk elérni és visszaszerezni." - magyarázta a rapper. "Az előző komolyabb hangvételű dalok után a "Kismacska" az első rádiósabb, vidámabb, nyárias számunk. Átjárja egy 'feel good', játékos hangulat, amire már mindannyian vágytunk." - tette hozzá Diaz. 

 Az együttes lázasan dolgozik az új megjelenéseken, s közben a koncertre való előkészületek is elindultak. "Tovább pörgetjük az albumról a zenéket, a nyárra készülünk még egy-két napfényesebb, bulisabb dallal! Közben már izomból próbálunk a fellépésekre is, nagyon izgatottan várjuk a koncerteket!"

szöveg: Fluor
zene: Diaz
gitár: Faragó Viktor
bassgitár: Körös Tamás
master: Anorganik
Rendező - Lengyel Andor
Operatőr - Temesi Ádám
Art Director - Lukácsi Liza

forrás: supermanagement