Ugrás a fő tartalomra

STRAND 2021: 10 napon át tombolhatunk Balatonvilágoson

Azt már egy ideje tudjuk, hogy 2021-ben Zamárdi egyetlen tömegrendezvénynek sem ad otthont. A STRAND Fesztivál ezért ideiglenesen Balatonvilágosra, a Club Aliga területére költözik. A „10 NAP STRAND” augusztus 18-22. és 25-29. között kisebb lesz, hosszabb és a megszokottnál is kedvesebb.

A STRANDra várt nemzetközi sztárok közül eddig a Lost Frequencies és Alle Farben igazolt át a 10 NAP STRAND-ra, a hazai kínálat terén többek között a Halott Pénz, a Tankcsapda, Majka és Curtis, a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company is érkezik a száznál több fellépőt felvonultató programra. A STRAND Fesztivál egyik kedvenc helyszíne, a Tábortűz programját idén is Járai Márk szervezi, a STRAND Kertmozi házigazdája pedig Tilla. Minden nap érkeznek a Dumaszínház művészei, a MOL Nagyon Balaton csapata élőben rögzít a helyszínen zajló podcast-beszélgetéseket a fesztiválozókat érintő sok-sok témában. A főszerep persze most is a vízpartnak jut, ahol egész nap játékokkal várnak benneteket a szervezők. A tíznapos program része két vasárnap is, amikor kifejezetten a családokat várják.


A jegyekről:
Azok, akik korábban vásároltak jegyet a 2020-as STRAND Fesztiválra, három opció közül választhatnak:
- Ha nem tesznek semmit, a jegyük, bérletük automatikusan érvényes lesz a 2022-es eseményre. Aki létrehoz egy fesztiválfiókot, a megvásárolt jegy értékének 10%-át bónusz egyenlegként kapja ajándékba, amelyet a 2022-es fesztiválon költhet el.
- Dönthet úgy, hogy a megvásárolt jegyeket egyenlegre váltja, amellyel az idei 10 NAP STRAND, vagy a jövő évi STRAND fesztiválra válthat jegyet.
- Természetesen arra is van lehetőség, hogy a megvásárolt jegyeket bárki visszaváltsa.
Extra meglepetés a szervezőktől: mindenki, akinek van 2020-as érvényes jegye, 10% kedvezménnyel vásárolhat belépőt a 2021-es 10 NAP STRAND eseményre. A jegyértékesítés 2021. június 11-én indul. A Jegyek ára 7990 és 39990 HUF között mozoghat. A fesztivál a jelenlegi rendeletek értelmében csak védettségi igazolvánnyal látogatható. 


forrás: Strand fesztivál
szerkesztő: nikiahatos