Ugrás a fő tartalomra

ONLINE PREMIER: Fülbemászó SuperStereo dalban tűnik fel Völgyesi Gabi

Az énekesnő SuperStereo oldalán alkotott, a Holt-tenger pedig parádésra sikerült. Laskai Viktor ismét pompás alapot rakott össze, ritmusos és pulzáló, amely remekül illeszkedik Gabi csodálatos hangjához. A páros először dolgozott együtt, ennek ellenére a közös munka elképesztően gördülékenyen ment.

A zene majdnem három éven keresztül formálódott, és Laskai Viktor maximalizmusa tökéletesen megmutatkozik rajta.

„Az alapon 2018 szeptemberében kezdtem el dolgozni. Viszonylag hamar összeállt egy kellemes lüktetésű dal, amit később már házibulikban hallgattunk a barátaimmal instrumentális verzióban. Kicsit elakadtam az énekdallam kitalálásakor, és segítséget kértem a kiadóm egyik fejétől, Pásztor Lacitól, aki ajánlotta nekem Sarkadi Szabó Emesét, hogy keressem meg és ötleteljünk közösen. Ez volt az első, hogy társszerzővel dolgoztam együtt egy dalon, de nagyon élveztem”- osztotta meg SuperStereo.

A dalszöveget Tariska Szabolccsal alkották meg, a jól összeszokott páros mindkét tagja érezte, hogy az ének egy kiforrott hangot kíván meg, így Völgyesi Gabit kérték fel, aki elsőre beleszeretett és örömmel vállalta.

„Szeretem azt az életérzést, amit hoz, ami abban segít, hogy ellazuljunk és ússzunk az árral. Nekem a zene és a lendülete ezt adja! A dal engem egy korábbi időszakba repít vissza, amikor gimnazista voltam, ez az élmény köszön vissza”- meséli Gabi.

Ami nem is csoda, hiszen a Holt-tenger elképesztően friss és üde, nagyon kellemes beatekkel dolgozik, igazi rádió-, és klubbarát szerzemény. Ezen kívül Gabi azt is megosztotta velünk, hogy a Unique-al is új dalokon és egy koncertlemezen dolgoznak és hamarosan újabb arcát mutatja meg, hiszen egy személyiségépítő workshoppal készül, amiben szó lesz csalódásokról, kudarcokról és kihívásokról is.

Szöveg: Tariska Szabolcs, Sarkadi-Szabó Emese
Zene: Laskai Viktor, Sarkadi-Szabó Emese 

Rendezés, vágás, utómunka: Makk Vata
Operatőr: Rajnai Gábor

forrás: Magneoton