Ugrás a fő tartalomra

Melankolikus világot hozott el második számával az e'en

AnnaElzával legutóbb márciusban beszélgettünk, a cikk apropóját pedig Eőry Attilával közös formációja, a vokális elektronikus zenét játszó e'en adta. A páros immáron előrukkolt ezúttal magyar nyelvű második számával, ami az Így van jól címet kapta.


A dal Attila életének egy nagyon nehéz, kórházban töltött időszakát kíséri végig, a halálfélelemtől egészen a pozitív, élettel teli gondolkodásig.

"Ha valami embert próbáló dolog történik az néha ráébreszt arra, hogy valamiért mégis "így van jól". Ha ezt elfogadjuk akkor talán könnyebb egy kicsivel továbbindulni az úton. " - kezdte Attila. "A mélypontokból való kijutásról és az azzal járó küzdelmekről, elengedésről, változásról szól, és hogy a legrosszabb dolgok is képesek a legjobb irányba fordulni pillanatok alatt. A dallal szeretnék felhívni a figyelmet arra is, hogy nem szégyen félni, összezuhanni, gyengének lenni, és próbáljuk meg egymást segíteni, mert nem tudhatjuk ki mivel küzd és küzdött meg élete során. AnnaElza ezt a világot szerette volna zeneileg is támogatni egy melankolikusabb dallammal, de nem maradt el a tőle megszokott, erősebb lüktetés sem, amikor a dal eljut odáig, hogy már bátran lehet énekelni, hogy 'Így van jól'!"

Ahogy sokan mások, az e'en formáció is bízik benne, hogy hamarosan élőben is találkozhatnak közönségükkel sok-sok fellépés formájában

Szöveg: Attila Eőry
Zene, producer, szaxofon: AnnaElza
Mastering: Csaba Szőke (Gainlab Studios)

szerző: nikiahatos