Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Megjelent a Follow The Flow nyílt levele a zenéhez

Az együttes új megjelenése egy személyes vallomás a zenéhez. A Világom főhajtás a zeneipar, a közönség és a siker előtt, amely egyben fontos, érzékeny jövőbeli témákat is feszeget. A Világom az együttes harmadik idei megjelenése, amely a Régi mese és a Matek dalokat követi. A szám az együttes ars poeticája, egy bensőséges levél a zenének.

"Különleges hangulatú és hangvételű lett a "Világom", szerintem ez az egyik legjobb dal a készülő lemezen." – mondta Fura Csé. "Megviselt minket is az elmúlt időszak, számomra a zene jelentette a lelki békét, és mentsvárként óvott meg a külvilágtól. Szerencsésnek érzem magam, mert az álmaimat élem minden nap, azzal foglalkozom, amit szeretek. De persze fel-felmerül a kérdés bennem, hogy bármennyire keményen is dolgozunk, vajon meddig tart a siker, tarthat örökké ez az idilli állapot? "

„Számomra ez a dal az elmúlt másfél évet foglalja össze. Azt az érzést, hogy nem tudjuk nagyon, hogy mi lesz, tudunk-e még fellépni, visszakaphatjuk-e a régi életünket. Azt, amit a Follow The Flow-val elértünk, nagyon nagy dolognak tartom, és szeretném még folytatni, csináljuk még tovább!" - foglalta össze BLR.

A számhoz egy nagyszabású videóklip készült, amelyet a Vígszínházban forgattak. "Olyan helyszínt kerestünk, ahol úgy éreztük, hogy át tudjuk adni ezeket az érzelmeket, és a vírus miatt zárva tartó Vígszínház megfelelőnek tűnt. Szinte sorsszerű, hogy ott forgattuk ezt a dalt; 2016-ban besegítettem egy produkcióban, és akkor ismertem meg Furák Petit, aki azóta a billentyűsünk. " - tette hozzá a rapper.

Szöveg: BLR, Fura Csé, Szakács Gergő
Zene: Csöndör László Diaz, Somogyvári Dániel, Szakács Gergő
Mix & Master:  Godó Zoltán
Rendező: Galler András "Indián"
Operatőr: Szín Róbert
Gyártásvezető: Bognár Tibor
Vágó: Mester Kristóf
Colorist: Kiss Áron

forrás: supermanagement