Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: A Follow The Flow feladja a matek leckét

Az együttes legújabb dala a kedvenc tantárgyuk és a csajozás között von párhuzamot. A Matek a Follow The Flow korábbi, melankolikusabb dalainak szöges ellentéte, amely a Gavallér-t követve újra megvillogtatja BLR, Fura Csé és Szakács Gergő humorérzékét. 

"Tavaly gondolkoztam el azon, hogy hány matekos kifejezést használunk a mindennapi nyelvben, és hogy ezeket udvarlásra is használhatnánk. Innen jött a "Matek" alapötlete." - vezette le az egyenletet Fura Csé. "Megpróbáltuk magunkat 2,5 perc erejéig nem komolyan venni, és ez lett az eredmény. Ez a fajta könnyedség és poén szokatlan tőlünk, de reméljük, sikerül mosolyt csalnunk néhány arcra!" - egészítette ki Szakács Gergő. "Minden percet, amit a Matekkal töltöttem, élveztem, ez talán hallatszik is a szövegrészemen!" - tette hozzá BLR.

"Több olyan kommentet és rajongói hozzászólást kaptunk, hogy a dalaink egyre szomorkásabb, és hogy igény van egy vidámabb megjelenésre. Szerintem ránk is ránk fért már egy felszabadultabb szám!" "Anyai ágon tízből hét matek tanár van a családban, úgyhogy elvben a véremben van a matek - a gyakorlatban olyan volt a szövegírás, mintha érettségire készülnék... Mindannyiunknak fel kellett elevenítenie a nem létező tudásunkat!" - foglalta össze Fura Csé.

A dalhoz egy agyament klip is készült, ahol a Follow The Flow tagjai három őrült tudósként dolgoznak a tökéletes nő receptjén. Hogy sikeres volt-e a kísérlet? A klipből kiderül!

Szöveg: BLR, Fura Csé
Zene: Somogyvári Dániel, Szakács Gergő
Mix & Master:  Somogyvári Dániel

Rendező, Vágó, SFX: leholegacy

forrás: Supermanagement