Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Érzelmes lírára állt össze Metzker Viki és Karola

Kirobbanó kollaborációval jelentkezik a Fonogram-győztes DJ. Metzker Viki igazán tudja, hogy kell jól indítani a hetet, hiszen már hétfőn ledobja a slágerbombát, amit ezúttal a YouTube egyik legfelkapottabb tehetségével, Karolával közösen jegyez. A dögös duó egy érzelemdús szerzeménnyel vesz le a lábunkról.

Metzker Vikinek elképesztően alakult az elmúlt egy éve, MTV EMA-jelöltséget szerzett, megnyerte az év DJ-je díjat és tarolt a Fonogram gálán is, ahol az év hazai elektronikus zenei hangfelvételének választották a nemzetközi karriert is befutó The Rhythm Of The Night című slágerét, és itt még közel sincs vége, hiszen Viki Miss Mooddal közös 21 trackje nem csak a YouTube legjobbjai közé jutott be, hanem bizony a rádiós slágerlistákon is előkelő helyet szerzett.

A lemezlovas nem pihen, bombasztikus premierrel indítja a hetet. A Szerelem egy lírai szerzemény, szövegében érzelmes és túlfűtött, amit az előadók hangja csak még jobban kiemel, a fantasztikus ének pedig egy kivételesen pulzáló alapon fekszik, tökéletes összhatást elérve. Az új track rádióbarát és rendkívül fülbemászó, amihez szemkápráztató klip is készült, amit Sziklai Mátyás, a BSW egyik frontembere rendezett, és aki a dalszöveget is jegyzi. Kötelező hétindító.

Szöveg: Sziklai Mátyás
Zeneszerző, arranger, producer: Metzker Viktória, The King BJ
Vokál felvétel & vokál mix: Kovács Norbert (Smithmusix)
Mix, master: The King BJ
Gyártás: Sziklai Mátyás, Metzker Viktória
Rendező: Sziklai Mátyás
Operatőr, fényelés, világosítás: Horváth Csaba (Cybertronic Media)
Vágás: Nagy Bence
forrás: Magneoton