Ugrás a fő tartalomra

ONLINE PREMIER: Letiltott dallal jelentkezik az Animal Cannibals

A rap régi motorosai rendhagyó szerzeménnyel érkeznek, ugyanis a duó egy negyed évszázados (1996) felvételt dob a piacra, amit a ’90-es évek végén nem tudtak bemutatni, mert túl szókimondónak találták.

„25 évvel ezelőtt írtuk meg ezt a dalt. Akkor jelent meg a második lemezünk, aminek ez lett volna a húzóslágere. Ezt Császár Előd be is harangozta az akkori legnépszerűbb tévés zenei műsorban, amiért rögtön ki is rúgták. Akkor úgy látta jónak a kiadó, ha finomítunk a dalon és EDD MEG A TELEFONOM címmel és szöveggel jelenik meg”- mesélik a Kannibálok.

A fiúk úgy látták, hogy eleget pihent a Kapd be a faxom! anyaguk, ezért most jöjjön a cenzúrázatlan verzió, ráadásul stílszerűen április 1-jén. „Eljött az idő, hogy a betiltott verzió is napvilágot lásson! Ráadásul, most még videóklip is készült hozzá! Boldog bolondok napját és sok locsolót kívánunk”- zárták rövidre a srácok.

A formáció második lemezének 25. szülinapja alkalmából rajongóik, kedvelőik készítettek videókat az eddig kliptelen dalaikhoz, ez is egy ilyen:


Szereplők: Ficzere Béla, Putz Attila