Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Szabadság és életigenlés uralja Rúzsa Magdi újdonságát

Karma címen jelent meg Rúzsa Magdi legújabb, egészen pontosan nyolcadik albuma, amelyen 14 nóta (Aha, Ég veled, Délibáb, Szembeszél, Amnézia, 4 évszak, Indián nyár, Rosszlány, Hajnali láz, Szigliget light, Most, Lábnyomok, Dominekap teret olyan témákat érintve, mint az élet körforgása, a sors, a mélységek és a magasságok, vagy éppen a szerelem. A zenei anyag ezúttal bakelit formájában öltött testet a GoldRecord gondozásában és persze minden digitális platformon is elérhető.

Az Artijus-, Fonogram-, Petőfi-, valamint Máté Péter díjas énekesnő a minap elhozta az első klipes dalt is erről a korongról. A Szembeszél egy igazi nyári hangulatú, a szabadság és az életigenlés energiát szállító, gyönyörűen építkező szerzemény, amelynek szövegét maga az előadó írta, a zenét pedig Szakos Krisztiánnal karöltve álmodta meg. A dalhoz készített klipben láthatunk felvételeket a Strand, a Volt és Balaton Sound fesztiválokról is.

"Fogadjátok szeretettel a legújabb dalomat. Csak azt mutatja, amire a legjobban vágyunk. Sokat gondolkodtam, hogy mit is szeretnék ezzel a dallal adni nektek. Nos egyszerű. A szabadságot. Már tudjuk, hogy mekkora érték egymást ölelgetve táncolni, nevetni, szeretni és szeretve lenni. Nem félni egymáshoz érni. Hajnalban a barátokkal gurgulázó röhögés  közepette rendelni még egy kört, hisz élünk. Ezek vagyunk mi és ezek vagytok ti. Csak mostanában értettem meg, hogy igazán az a legnagyobb érzés onnan a színpadról nézve, amikor jó kedvetek van és teli torokból énekeltek. Hamarosan újra élhetjük majd ezeket a pillanatokat. Holnaptól jobb lesz. Holnaptól! Már csak egy kicsit kell visszafogni a lovakat. Kitartás." - írta közösségi oldalán Magdi.

Szöveg: Rúzsa Magdolna
Zene:
Rúzsa Magdolna & Szakos Krisztián

Gyártó, operatőr: Gráf Péter

szerző: nikiahatos