Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: Ismerős dallamok új köntösben. Itt az OCEAN

Új videót készített Kállay Saunders, az Ali Bakgorral közös OCEAN című dalukhoz. Különlegessége, hogy a klip két országban forgott, úgyhogy a Dobogókő szépsége mellett a Török tengerpart látványa is megelevenedik előttünk.

Bemutatkozás a Balkáni régióban: Az eredetileg Kállay Saunders - Your Love című dalából készült remake, a nemzetközi kollaborációból született rádió-, és bulislágerré, ami a PANIK RECORDS (SONY) gondozásában debütál. Törökországban, Görögországban, Cipruson már vezető rádiócsatornákon kapott rotációs játszást és már folynak az egyeztetések a további licensekről - például a romániai CAT MUSIC-al.

" A dal, egy a barátok, család, távolság által tönkretett - de mégis a mai napig vágyódó szerelem története. A szerelmesek ahogy öregszenek, még jobban elveszetté válnak, hiszen hiába mélyül tovább bennük a szerelmük, ha már csak álmaikban találkozhatnak." - árulta el Kállay Saunders


Az idei első saját dalként megjelent YOUR LOVE, a következő album irányába ad betekintést. A lemez munkálatok már elkezdődtek, a zenei megújulást egy arculatváltás is kíséri.