Ugrás a fő tartalomra

A Wellhello és Luca egy szomorú sétára indul

Az elnöki páros legújabb dalában Lucával állt össze. A Szomorú séta az együttes idén megjelenő Zsúr című albumának második előfutára. A címadó Zsúr és a Szomorú séta a Wellhello kísérletezőbb, merészebb stílusú korszakát vetíti elő.

"Elsőnek a Zsúr-t hoztuk ki, azt követi most a Szomorú séta. Mindkét dalon érezni, hogy ez már egy másik Wellhello. Az évek során sokat változtunk, nem azok a srácok vagyunk, akik 2014-ben voltunk. Eljött az ideje, hogy ezt a zenénkben is éreztessük." - foglalta össze az új korszak kezdetét Fluor.

"Mindkét számra büszkék vagyunk, és és ez csak a kezdet - pár hetente hozunk ki új dalokat a lemezről. Tele vagyunk ötlettel és energiával, rekord mennyiségű dal várható 2021-re!" - osztotta meg a jövőbeli terveket Diaz.

A Szomorú séta-ban Fluor és Diaz partnere Luca volt. "Instagramon figyeltem először fel Lucára, rögtön megtetszett a hangja és stílusa is." - mondta Fluor az együttműködésről. "Nagyon tehetségesnek tartjuk Lucát, és szerettünk vele együttműködni. Szívesen dolgozunk vele a jövőben is, akár szerzőként / producerként segítve a karrierjét." - tette hozzá Diaz.

Szöveg: Fluor, ByeAlex
Zene: Diaz, Mr. Joeker, Luca
Gitár: Faragó Viktor
Mix: Diaz
Master: Anorganik

Rendező, vágó: Nagy Bence
Operatőr: Büki Balázs

Forrás: Ozorai Sára