Ugrás a fő tartalomra

ONLINE PREMIER: Lélekemelő dallal jelentkezik a Latency

Dallamos és elképesztően fülbemászó szerzeménnyel érkezik a zenekar. A Bennem a világ igazi tavaszi zene, friss, könnyed és nagyon szerethető, dallamtapadás első hallásra is, nem véletlen, hogy az alkotókat is feltöltötte.


„A Bennem a világ megalkotása közben volt egy időszak, amikor nagyon sok erőt adott nekem a dal, mintha konkrétan hozzám szólt volna. Imádom, mikor így körbeérnek a dolgok - egy adott élmény inspirál minket a szövegben, ami később reflektál egy jövőbeli eseményre. Elképesztő!”- mesélte Andi, aki varázslatos hangjával ezúttal is levesz a lábunkról.

Persze, nem maradhat el a rap betét sem, ami remekül passzol a felemelő refrénhez.

„Vannak pillanatok amikor azt érezzük, hogy nem kapunk levegőt és keressük azt, ami életerőt ad. Végülis az örök cél motiváltnak maradni és találni valamit, amitől boldogan felkelhetünk. Egyik kedvencem a „tükör technika”, amikor a tükörbe nézve azt mondom - Boldog vagyok! Ekkor figyelem, hogy mit mutat a tükörképem. Gyorsan kiderül, ha éppen átverem magam. Ilyenkor tudom, hogy tovább kell keresni. Ez a dal engem kihozott több ilyen pillanatból, és boldog leszek, ha másnak is segíteni tud”- teszi hozzá Tamás.

A jól összeszokott páros ezúttal Lapis Botonddal kollaborált, aki a húrok közé csapva teszi teljessé a Bennem a világ-ot. A közös munka nem is lehetett volna gördülékenyebb, már elsőre is egy húron pendültek.

„Nagyon hamar kialakult köztünk az összhang. Az első találkozást követő éjjel átküldtem Andinak és Tominak a Bennem a világ demóját, amit a pubból hazaérve találtam ki. Pár nappal később már meg is kaptuk Anditól a refrén énektémáját szöveggel, aztán a következő pár session alatt véglegesítettük a dalt. Inspiráló, hogy ennyire hatékonyan tudunk együtt dolgozni hárman” - egészíti ki Botond.

A formáció tagjai, Bognár Andrea és Szakadáti Tamás alig egy éve, egy zenei szakmai fórumon találtak egymásra. A közös munka hamar meghozta gyümölcsét, hiszen tavaly már a Petőfi Rádió Saját zenéd versenyét is megnyerték.

Zene: Bognár Andrea, Lapis Botond, Szakadáti Tamás
Szöveg: Bognár Andrea, Lapis Botond, Szakadáti Tamás
Producer, mix, master: Somogyvári Dániel

Rendezés, vágás: Makk Vata
Operatőr, drón, colorist: Rajnai Gábor

forrás: Magneoton