Ugrás a fő tartalomra

ONLINE PREMIER: Felráz az Ocho Macho vadonatúj trackje

Kirobbanó energiával érkezik Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara. A lassan 20 éve meghatározó és egyben hiánypótló szerepet betöltő Ocho Macho ismét nagyot alkotott, hiszen az Úgy tombol ízig-vérig egy táncra hívó dal lett, ami azonnal felráz. Az Úgy tombol szövegében is egy érzelmi hullámvasút, ami nem véletlen, hiszen az elmúlt egy év sokat vett ki belőlünk, ezt is szeretné pótolni szerzemény.

„A dal szövegében szerettem volna összefoglalni a bennem zajló érzelmeket történéseket az elmúlt időszakra vonatkozóan, de mindenképpen pozitív töltettel, gondolatokkal. Mindannyiunknak óriási szüksége van erre”- kezdi Gergő, a zenekar frontembere.

A zenekar legújabb trackje kirobbanóra sikerült, elemi erővel száműzi a rosszkedvet. A dallam egy merőben új megközelítés, és egyben a banda sajátossága, tudatos építkezés, ami a refrénben csúcsosodik ki.

„Személyesen bízom benne, hogy erőt adhat sokunknak és természetesen ezáltal mi is erőre kaphatunk. Zeneileg egy teljesen új megközelítés, nagyon szeretem, ahogyan épül a dal, a kezdeti reggeli ébredés hangulata eljut egy valóban tombolós gitárszólóval a már nagyon hiányzó koncert, fesztivál élményekig!”- teszi hozzá Gergő.

A klipben kicsit betekintést kapunk a zenekari érzésből, a köztük lévő összhangból, ami nem csak a slágerlisták csúcsáig, hanem a fesztiválok színpadáig repítette őket.


Forrás: Magneoton