Ugrás a fő tartalomra

ONLINE PREMIER: Amerikából szállítja a Lovesong-ot Vékony Zoli

Vérpezsdítő szerzeménnyel jelentkezik a nemzetközileg is elismert dj-producer. Vékony Zoli ezúttal Amerikába repít minket, ahol a pálmafák árnyékában élvezhetjük a fülbemászó Lovesong-ot. 

„N.Y.K.-el azaz Nick Rivera-val egy zenei oldalon ismerkedtem meg. Elküldtem neki a dalt, amire írt egy remek szöveget. Mivel ő Los Angelesben él, elgondolkodtam rajta, hogy talán ott kellene forgatni hozzá klippet”- meséli a producer.

A videóklip különlegessége, hogy Zoli ismét beszállt a rendezésbe, engedte, hogy a dal vigye a képet, így egészen Beverly Hillsig ment, hogy megvalósítsa az elképzeléseit. 

„Nem voltam még soha az Államokban, úgyhogy gondoltam összekötöm a munkát egy kis kirándulással. Leszerveztem az álomautót egy Los Angelesi cégnél, aztán az első napokban bejártunk pár helyszínt. Nem akartam puccos helyen forgatni, de nagyon megtetszettek az égig érő pálmafák, mindenképp ilyet képzeltem el a kliphez is. Ezt végül Beverly Hillsben találtunk meg, itt gyönyörű rendezett utcák voltak széles úttal, így nem zavartuk a forgalmat sem”- teszi hozzá.

A klipben egy klasszikus nagyöreg, egy Cadillac jelenik meg, stílusos, ugyanakkor nem hivalkodó. Zoli szerint ez a dal üzenete is. „Kifejezetten vicces volt amikor egy Rolls Royce lelassított mellettünk és intett mennyire tetszik neki az autónk! Direkt nem akartam tipikus "menő" autót sokkal inkább különleges kocsit akartam, hiszen a Lovesong is erről szól: ne menő legyél hanem különleges!”- zárja Zoli, aki hozzáteszi, azt is hogy „az összes dalomban elrejtek pozitív üzeneteket, mert azt gondolom az előadóknak óriási felelősségük van az emberek, de legfőképp a nagyon fiatalok "nevelésében", hiszen ők azok, akik "isszák" minden szavát egy "sztárnak". Például a What you like című dalunkban azt mutattuk meg, hogy ha küzdesz az álmaidért akkor el tudod érni őket”.

A Lovesong-ban a Zoli Vígh Arnolddal dolgozott össze, de elárulta azt is, hogy N.Y.K.-el azaz Nick Rivera-val sem utoljára kollaboráltak, már készül a következő slágergyanús szerzemény.

Vékony Zoli klipjei milliós nézettségűek, emellett nem csak idehaza, de nemzetközileg is a műfaj elismert előadója. Munkásságát a rajongók mellett a szakma is értékeli: több hazai elismeréssel, köztük 2015-ben Fonogram-díjjal is jutalmazták The Way I Do című felvételéért. Emellett további számos sláger fűződik nevéhez, köztük a Say Say, vagy a szintén népszerű Moments című kiadvány, legutóbb pedig Calidorával alkotott, a Mindig nyár volt a dj/producer első magyar nyelvű szerzeménye. Vékony Zoli írta Majka - Mindenki Táncol c. dalát, de közreműködött Zséda új nagylemezén is. Legutóbbi a rádiókban sokat hallható Deniz - Nem érdekel című dalon dolgozott.


forrás: Magneoton