Ugrás a fő tartalomra

Itt a klip: A Varázslatos Magyarország megbízásából készült a Follow The Flow új videója

A formáció legújabb szerzeménye, a Régi mese Magyarország mesés tájai és természeti kincsei előtt tiszteleg.


"Mindannyiunk számára fontos a természet, sok időt töltünk a szabadban. A Régi mesével szeretnénk ráébreszteni a hallgatóságot arra, hogy milyen csodálatos helyek vesznek minket körül az országhatáron belül is, amiket érdemes látni, megörökíteni, és ezáltal védeni!"- foglalta össze a dal üzenetét Szakács Gergő.

"A vírushelyzet miatti bezártság alatt még fontosabb szerepe van a természetnek, még többen szabadulnak ki a zöld területekre, így kifejezetten aktuális volt a dal mondanivalója." - tette hozzá BLR.

A Varázslatos Magyarország a fotózáson keresztül biztatja arra az embereket, hogy menjenek ki a természetbe és örökítsék meg az ország nemzeti parkjainak szépségeit. A Régi meséhez készült klip a VM fotópályázat díjátadóján debütált, a videóban a 2020-as fotópályázat nyertes darabjai is szerepet kaptak.

"Különleges élmény volt a győztes fotókkal szerepelni. A szünetekben újra és újra néztem a fényképeket, teljesen lenyűgöztek. Örülök, hogy a klipbe is bekerültek, így még hitelesebben adják át az üzenetet, hogy mennyire is varázslatos Magyarország." - tette hozzá Fura Csé.

Zene: Somogyvári Dániel, Szakács Gergő
Szöveg: BLR, Fura Csé, Szakács Gergő
Mix & Master: Godó Zoltán
Klipet készítette: Karnevál Film
Rendező: Timár Mátyás
Operatőr: Pásztor Péter
Producer: Gaál Péter

forrás: Head of PR