Ugrás a fő tartalomra

Bemutatjuk Gébele Martint

Gébele Martin előbb dúdolt, énekelt, minthogy járni, beszélni megtanult volna. Ennek pedig az az oka, hogy családját nem csak zenekedvelők, hanem énekelni is tudó emberek alkotják. Martin gyakran gondol újra dalokat, főleg a pop és a hiphop műfajában, valamint magyarul és angolul is egyaránt énekel. Ebben a cikkben eddig megjelent saját számairól oszt meg néhány gondolatot veled.

Paradise: " Ez a szám a visszajelzések alapján egy tipikus nyári dal, amit az ember szívesen meghallgat akár pihenés közben, akár egy összejövetelen. A nótát a klasszikus hollywoodi romantikus filmes “szökés” gondolata ihlette, amiben garantált a happy end."

Talán: "Ezt a dalt egy se veled se nélküled kapcsolat ihlette, amiben mindkét fél folyton azt bizonygatja milyen jól megvannak egymás nélkül, mégis mindig visszatérnek a másikhoz. Aki a 80-as évek hangulatát és a melankólikusabb, de táncolható felvételeket kedveli, ez lehet az ő dala."

Még Egy Utolsó: "A történet a Talán című dalomhoz kapcsolható. Mindig azt mondjuk: még egyszer utoljára... Valójában pedig sosincs vége azzal a bizonyos személlyel. Aki szereti a fülbemászó dallamokat és van hasonló tapasztalata a szerelemben, biztosan átérzi a dal sorait."


Az előadó a minap új dallal, klippel lepte meg közönségét, Mi lenne, Ha? címen. Erről az anyagról így nyilatkozott a BSIDE-nak: "Bizonyos sorai és az alapkoncepció miatt ez a dal egyértelműen egy kapcsolat végéről szól, de az érzések, az említett szituációk megegyezők lehetnek egy barátság elhalványulásakor is. Mindenkinek ajánlom, aki nem negatív módon szeretne emlékezni valakire, aki már nem része az életének." - kezdte Martin. "A klipnek Óbuda különböző részei adtak helyszínt, amelyeknek jelentésük is van. A videó készítői, Czakó András és Kerekes Marci, gondoskodtak arról, hogy mindent úgy tudjunk átadni, ahogy az a fejemben megszületett. ." - tette még hozzá.


szerző: nikiahatos