Ugrás a fő tartalomra

PREMIER: Tűzcsillagként érkezett Békefi Viki és Ya Ou duettje

Szenvedéllyel teli, igazi lobbanékony kollaboráció született a Sztárban sztár leszek! dobogósainak, és nem mellesleg szerelmespárjának legújabb együttműködéséből. Megérkezett a TŰZ
Vérpezsdítő újdonsággal jelentkezik Békefi Viki és YA OU. A páros legújabb dalában minden megvan, ami egy szerelemben: érzelmek, romantika és nem utolsó sorban TŰZ.

„Nagyon örültünk neki, hogy ezúttal egy szenvedélyesebb oldalunkat mutathatjuk meg. Amióta együtt vagyunk minden dalunkból és feldolgozásunkból, vagy a különböző platformokon közzétett videóinkból azt láthatták az emberek, hogy mennyire kedvesen szeretjük egymást. Persze főként ilyenek vagyunk de azért ott lapul bennünk a fűtött, tüzes romantika, amit az új duettünkben meg is mutatunk”- mesélte YA OU.

Vikiék már rutinosan állnak a mikrofon és a kamera előtt, hiszen rajongóikat rendszeresen örvendeztetik meg különböző mashupokkal. A TŰZ ezúttal Kellner Dénes által született meg, akinek a zenében Oberritter Dóra, vagyis Calidora volt segítségére. Az elragadó zenéhez egy különleges klip is készült, amiben a szerelmespár egy érzelemtől fűtött táncot lejt.

„A videóhoz Koller Niki és Kovács Ricsi készített koreográfiát, ami tökéletesen illeszkedik a dal hangulatához; az összhatást pedig az egyedi és stílusos ruhák és kiegészítők teszik teljessé Kiss Márknak köszönhetően”- osztotta meg YA OU. „Nagyon izgalmas volt a forgatás, hiszen a táncos és a padlás jeleneteket is fűtetlen helyszíneken forgattuk -2 fokban, ahol igazán nagy szükség volt a belső tűzre”- tette hozzá mosolyogva az énekes.

A szerelmespár decemberben mutatta be első közös szerzeményét, az „Egész évben ölelnélek” egy könnyed, humorral és nem mellesleg csupa szeretettel teli karácsonyi dal volt, és sikerének köszönhetően a magyar rádiós slágerlisták top 15-ös mezőnyébe került.

A két előadó 2019-ben a Sztárban sztár leszek! című produkcióban szórakoztatta hétről hétre a nézőket, míg végül Viki egyenesen az első, Ya Ou pedig a második helyig menetelt a versenyben. Az énekesnő szeptemberben mutatta be első kiadványát Cupido címmel, Ya Ou pedig több zenével is jelentkezett, köztük a Pribelszki Norbival közös Találkoznánk-kal, ami jelenleg is a rádiók repertoárjának egyik kedvence lett.


forrás: Magneoton