Ugrás a fő tartalomra

ONLINE PREMIER: Nikával és Lotfi Begivel robbantja a szerelembombát Császár Előd

Vadonatúj hangszereléssel érkezik az 1996-os legendás love story, de nem csak a hangzás új, hiszen új köntöst kapott az ének is. Negyed évszázad után Császár Előd újraénekelte Tiltott Szerelem slágerét, ezúttal azonban Eördögh Alexa helyett Veres Mónika, vagyis Nika volt a duettpartnere. Az eMeRTon-díjas énekesnő Majka és Curtis oldalán is hatalmasat szólt, a tavaly júliusban debütált A csúcson túl már tízmilliós nézettség felett jár a YouTube-on, és a rádiók is előszeretettel pörgetik.
Az énekesnő igazi vérfrissítést hozott a dalba, amit csak tetéz az üdítően lüktető alap, amit Lotfi Begi gondolt újra, akinek a keze alatt nem csak a Tiltott szerelem, hanem például a Régi nyár is újjászületett, de a dj-producer nevéhez köthető számtalan pop-remix, amik a sláger- és a lejátszási listák csúcsáig jutottak.

A Tiltott szerelem leporolásának ötlete egyébként Előd barátnőjének, Kiss Rachelnek köszönhető, aki kreatív producerként kísérte végig az alkotói folyamatot. A szerelemhimnusz persze nem is érkezhetne videóklip nélkül, egy igazán egyedi alkotást tettek le a szerzők az asztalra. Nem titok, hogy a klip képi elemeit az első kockától az utolsóig Császár Előd rajzolta, aki a grafikai munka mellett a vágást is magára vállalta.

Császár Előd nemrég tért vissza Amerikából, ahol óriási sikereket ért el Shane54 néven. A nemzetközileg is elismert elektronikus zenei DJ-ként bejárta a világot, sőt az amerikai dance listát is hosszú ideig vezette Myonnal közös dala.

Hangszerelés: Lotfi Begi, Nagy Dávid
Zene: Berkes Gábor
Szöveg: Valla Attila

Operatőr: Oláh István
Rendező: Császár Előd
Kreativ producer: Kiss Rachel

Forrás: Magneoton